Σοφία Μαργαρίτη: Ψάχνω για δουλειά – Τα παιδιά μου μένουν με τον πατέρα τους λόγω οικονομικής δυσκολίας

Η Σοφία Μαργαρίτη, η πρώην παίκτρια του Survivor 4 που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πόδι της, μίλησε για όλους και για όλα.

Μίλησε για το παιχνίδι, τους συμπαίκτες της και τη ζωή της γενικότερα, αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στα παιδιά της δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σου Κου Family», το μεσημέρι του Σαββάτου (27/03). Μιλώντας για το ριάλιτι η Σοφία Μαργαρίτη ανέφερε: «Ο Τζέιμς είναι πάρα πολύ έξυπνος και καλός παίκτης και καλός στον στόχο και στη στρατηγική», ενώ αναφέρθηκε στον Ασημακόπουλο ως «μικρό της αδελφό».

Αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο είπε ότι είναι μερικές φορές κουραστικός, αλλά είναι σαν μικρό παιδί. Αναφορικά με τη ζωή της μετά το ριάλιτι η Σοφία Μαργαρίτη παραδέχτηκε πως δεν είχε χρήματα ούτε για τα βασικά και για αυτόν το λόγο αποφάσισε τα παιδιά της να μείνουν με τον πατέρα τους. Μάλιστα, ανέφερε επίσης ότι έχει τύχει στο παρελθόν να της κόψουν το ρεύμα στο σπίτι και να το συνδέσει παράνομα. «Συμβαίνει κι αυτό, δεν ντρέπομαι να το πω, έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά και λίγο μετά την είδαμε με δάκρυα στα μάτια.

Ειδικότερα, όπως είπε η Σοφία Μαργαρίτη:

«Δεν έχω θέμα με τη δουλειά. Σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου πήρα την απόφαση να πάω στο Survivor. Το 2020 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος γιατί λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης τα παιδιά μου πήγαν να μείνουν στον πατέρα τους. Ήταν οδυνηρό για εκείνον το διαζύγιο και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την απόρριψη. Από το να μείνουν με εμένα και να μην έχουν ρεύμα προτίμησα να μην μείνουν με μένα. Στο Survivor πήγα μόνο για τα λεφτά. Τώρα ψάχνω για δουλειά, μπορώ να κάνω πολλά πράγματα».