Η Σοφία είναι θύμα Τροχαίου και χρειάζεται Άμεσα τη Βοήθεια Όλων μας

Ο λόγος για τη Σοφία που βρισκόταν μαζί με τον άντρα και το γιο της μέσα στο αυτοκίνητο, κατευθυνόμενοι προς το Φεστιβάλ «Χαϊμαλίνα» αρχές Αυγούστου στον επαρχιακό δρόμο Ηρακλείου – Ανωγείων, όταν συνέβη το τροχαίο.

Η κατάσταση της υγείας της τώρα είναι σοβαρή. Γι’ αυτό το λόγο, δημιουργήθηκε το Sofiside, μία σελίδα στο Facebook για όλους εκείνους που θέλουν να ενημερώνονται για την υγεία της Σοφίας και να τη βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Η Σοφία, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της σελίδας, νοσηλεύεται σε κλινική από τις αρχές Αυγούστου μετά από τροχαίο. Το ατύχημα έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή της και της προκάλεσε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, το θώρακα καθώς & βλάβη στο νωτιαίο μυελό.


Από τα 17 της χρόνια πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα και παρά τις δυσκολίες που της προκαλούσε, η Σοφία επέλεξε να μην παραιτηθεί και να εργάζεται σαν καθηγήτρια τα τελευταία 12 χρόνια, στην ειδική αγωγή, όπου και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές & τους συναδέλφους της!

«Η Σοφία βρίσκεται σε ακινησία, έχει δυσκολία στην αναπνοή και στην καθημερινή της αυτοεξηπηρέτηση. Στόχος της είναι η επιτυχημένη αποκαταστασή της σε εξειδικευμένο κέντρο στην Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια της θα είναι δίπλα της. Το ίδιο μπορείς να κάνεις & εσύ, με το δικό σου τρόπο.

Για οικονομική ενίσχυση, μπορείτε να βοηθήσετε στον παρακάτω λογαριασμό της Εθνικής τραπέζης. Διακάκη Σοφία, Εθνική Τραπεζα: GR4001108660000086660469320», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: Νέα Κρήτη
Πηγη nassosblog.gr