Σοφία Δρέττα: «Τρώγαμε οδοντόκρεμα. Μας έβαζαν να κατουράμε τις πληγές των χεριών μας»

Η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και νυν φυσικοθεραπεύτρια Σοφία Δρέττα φιλοξενήθηκε ξανά στο T-live το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου. Μετά την τελευταία συζήτηση, που είχε με την Τατιάνα Στεφανίδου την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, η Σοφία Δρέττα υποστήριξε σήμερα, μεταξύ άλλων, πως η Βασιλική Μιλλούση που είναι θεσμικός παράγοντας στην ελληνική γυμναστική ομοσπονδία δεν βγαίνει να τοποθετηθεί εδώ και οκτώ μήνες σχετικά με τους προπονητές που έχουν καταγγελθεί για κακοποιητική συμπεριφορά.

«38 άνθρωποι καταγγέλλονται, κανένας προπονητής δεν έχει βγει να πει ότι έστω λένε ψέματα αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι περίεργο; Στην ενόργανη κάθε χρόνο τουλάχιστον ανεβαίνουν στο κλιμάκιο τουλάχιστον 5-10 παιδιά. Αυτή τη στιγμή στην ενόργανη έχουμε τον Πετρούνια, τον Μάρα, τον Τσολακίδη και τον Μελισσανίδη. Δεν είναι περίεργο που τόσα χρόνια δεν έχουμε Ελληνίδα αθλήτρια κάποια διεθνή ή ολυμπιακή θέση μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνουν μόνο κάποιοι άνδρες ανά πέντε ή δέκα χρόνια;» ανέφερε η Σοφία Δρέττα.

«Μήπως επειδή τελικά ο ξυλοδαρμός είναι τόσο έντονος; Μήπως επειδή μας έβαζαν να κατουράμε τις πληγές των χεριών μας για να ανέβουμε στο όργανο να ξανακάνουμε την άσκηση; Μήπως όλοι βγήκαν τελικά με κάποιο πρόβλημα; Εμείς οι περισσότερες κοπέλες περάσαμε νευρική ανορεξία γιατί μας έβαζαν να μην τρώμε και τρώγαμε οδοντόκρεμα ή μας έβαζαν να μην πίνουμε νερό και μας έδιναν να πίνουμε διουρητικά χάπια;» συνέχισε μιλώντας στο T-live.

Δες τις αδιανόητες αποκαλύψεις της Σοφίας Δρέττα στο παρακάτω βίντεο.

πηγη: tlife.gr