Σκύλος που ένιωθε μόνος πηγαίνει σε καταφύγιο ζώων για να διαλέξει ταίρι.
Www.true.gr

Σκύλος που ένιωθε μόνος πηγαίνει σε καταφύγιο ζώων για να διαλέξει ταίρι.

Η Liza είναι ένα pitbull που έχασε τον καλύτερο σκύλο φίλο της και ένιωθε πολύ μόνη. Όμως η ιδιοκτήτης της την πήγε σε ένα κέντρο ζώων ώστε να διαλέξει αυτή το νέο της φίλο και η ζωντάνια επέστρεψε.

Η Liza γεννήθηκε σε καταφύγιο ζώων αφού η μητέρα του εγκαταλείφθηκε στο δρόμο ενώ ήταν έγκυος. Και η μαμά, αλλά και τα κουτάβια της, ήταν πολύ άρρωστα στην αρχή και δόθηκε μεγάλη μάχη για να φτάσουν σε μια κατάσταση υγείας και ευημερίας. Όταν έφτασε 13 χρονών υιοθετήθηκε από την Debi Kloak και τον σκύλο της Mona. Έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Όμως το ταίρι της πέθανε μετά από 2 χρόνια φιλίας και άρχισε να νιώθει πολύ μόνη και στενοχωρημένη.

Είδαν ξεκάθαρα, πως η Liza ήταν πολύ δυστυχισμένη και πως αν και είχαν 2 ακόμα σκυλιά, δεν έφταναν για να ξανά νιώσει χαρούμενη.

Αν και ήταν πολύ σκεπτικοί για το αν μπορούν να διαχειριστούν έναν ακόμα σκύλο, η Kolak (ιδιοκτήτης) αποφάσισε να πάνε σε ένα κέντρο ζώων μαζί με την Liza για να βρουν έναν νέο φίλο. Είδαν πάρα πολλά σκυλιά και μια από της επιλογές ήταν ο Murphy.


Ο Murphy βρισκόταν στο ίδρυμα 5 μήνες. Τον είχαν βρει ως αδέσποτο και είχε υιοθετηθεί και επιστραφεί πίσω στο ίδρυμα συνολικά 3 φορές. Δεν έμοιαζε ως το σκύλο που έψαχνε η Kolak, καθώς έψαχνε έναν ενεργητικό και χαρούμενο σκύλο ενώ, ο Murphy ήταν το ακριβώς αντίθετο. Αντί να επιλέξει όμως το άφησε στην Liza η οποία σχεδόν αμέσως τον επέλεξε.

Ο Murphy άρχισε να κυλιέται στο πάτωμα και το παιχνίδι μόλις είχε αρχίσει. Κάτι πάνω στην Liza μεταμόρφωσε τελείως την ψυχολογία του.


Η Kolak ζήτησε από τους εθελοντές να το σκεφτεί και καθώς έπαιρναν μακριά τον Murphy τα δύο σκυλιά άρχισαν να γκρινιάζουν. Το είπε αυτό στο αγόρι της και συμφώνησε να δοκιμάσουν να τον υιοθετήσουν.

Η οικογένεια έτσι μπήκε σε ένα πρόγραμμα υιοθεσίας 3 ημερών στο οποίο αποδείχτηκε ξεκάθαρα πως ο Murphy άνηκε στην οικογένεια. Τηλεφώνησαν στο ίδρυμα και ζήτησνα να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας.Λόγω της μεγάλης διαμονής του Murphy στο κέντρο ζώων δεν ζητήθηκαν χρήματα για την υιοθεσία και προσφέρθηκαν και μαθήματα εύκολης μετάβασης για τον σκύλο.

ΠΗΓΗ: thedodo.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr