Σκύλος έφαγε το πόδι του επειδή οι τραγικοί ιδιοκτήτες του τον άφησαν να πεθάνει από την πείνα

Ένα καταφύγιο ζώων στη Νότια Καρολίνα λέει ότι έχει διασώσει έναν σκελετωμένο σκύλο που έφαγε ένα από τα πόδια του για να επιβιώσει.

Το καταφύγιο δημοσίευσε στο διαδίκτυο ότι διέσωσε το σκυλί, που ονομαζόταν Luke, την περασμένη εβδομάδα, μετά από ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που ανέφερε την κατάστασή του. Ο άτυχος Γερμανικός Μολοσσός ζούσε σε ένα σπίτι στο Ware Shoals μαζί με πολλά άλλα σκυλιά.

“Ελέγξαμε το σπίτι και βρήκαμε πολλά σκυλιά να ζουν εκεί,” έγραψε η ομάδα διάσωσης στην ιστοσελίδα της. “Τα περισσότερα φαίνονταν καλά στην υγεία τους, αλλά ο Luke, ο Γερμανικός Μολοσσός ήταν τόσο πεινασμένος που είχε φάει το πόδι του για να επιβιώσει. Φάνηκε ότι ήταν σε αυτήν την κατάσταση για σχεδόν δύο εβδομάδες.”

Ο Luke ήταν σε κρίσιμη κατάσταση από την Τρίτη.


Οι ειδήσεις ανακοίνωσαν ότι η 32χρονη Jessica James και ο 38χρονος Skylar Craft κατηγορούνται για κακομεταχείριση ζώων. Μια έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι οι αξιωματικοί ενημερώθηκαν τον περασμένο μήνα σχετικά με ένα «πολύ λεπτό» σκυλί που είχε χάσει πάνω από το ήμισυ του πίσω δεξιού ποδιού του.

Η James είπε στην αστυνομία ότι ο σκύλος ήταν αλυσοδεμένος από τότε που προσπάθησε να πηδήσει ένα φράχτη, σύμφωνα με τον Fox Carolina.

Οι αξιωματικοί είπαν επίσης ότι η James και ο Craft προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τον τραυματισμό του στο σπίτι, επειδή δεν μπόρεσαν να πληρώσουν την αμοιβή του κτηνιάτρου.

Οι δύο άνθρωποι έδωσαν αντιφατικές ιστορίες σχετικά με τον τραυματισμό του σκυλιού.


Ο 6χρονος σκύλος δεν είχε φαγητό και νερό κοντά του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανάρτηση των διασωστών, το αδύνατο ζώο, που ζύγισε μόλις 30 κιλά όταν διασώθηκε, δεν είναι καθόλου καλά στην υγεία του.

“Είχε λοίμωξη του αναπνευστικού όταν τον βρήκαμε,” δημοσίευσαν οι διασώστες στο Facebook.

“Φέραμε μια ομάδα ειδικών για να σώσουμε τον Luke και θεραπεύουμε τις λοιμώξεις του με τα κατάλληλα αντιβιοτικά.”

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr