Σκοτώθηκε για μία φωτογραφία η Ζωή Μαρινάκη

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Σοκ έχει προκαλέσει στο Βέλγιο ο θάνατος μιας 33χρονης γυναίκας, η οποία έπεσε από ύψος 30 μετρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία από τον σύζυγό της. Το δυστύχημα με θύμα την Zoe Snoeks σημειώθηκε την Τρίτη (02-11-2021) κατά τη διάρκεια εκδρομής με τον σύζυγό της Joeri Janssen.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 33χρονη στεκόταν στην άκρη ενός γκρεμού όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο, με την άτυχη 33χρονη να ανασύρεται λίγο αργότερα νεκρή.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν διαβάζοντας την παραπάνω τραγική είδηση, είναι ότι η 33χρονη Ζωή, είχε καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της είναι Μαρινάκη, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι και η θεία της 33χρονης που μένει στο Ρέθυμνο έως και σήμερα, είχε χάσει πριν από δύο χρόνια και εκείνη τον γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook είναι εκατοντάδες τα μηνύματα συλλυπητηρίων από ανθρώπους που την ήξεραν και πλέον προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τα όσα έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη

Πηγη e-radio.gr