Σκληρή Τιμωρία σε ΑΕΚ: Ποινή Ευρωπαϊκού Αποκλεισμού μετά τα Σοβαρά Επεισόδια στο ΟΑΚΑ;

Σκληρή τιμωρία αναμένεται στην ΑΕΚ από την UEFA για όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Άγιαξ στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League…

Βραδιά χάους στο ΟΑΚΑ, κυρίως πριν τη σέντρα του αγώνα ΑΕΚ – Άγιαξ. Οι οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με αυτούς των Ολλανδών, τα επεισόδια ήταν πολύ άγρια και χρειάστηκε πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη και παρέμβαση των ΜΑΤ με αρκετό… ξύλο για να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.

Η ΑΕΚ, που ήταν υπότροπη και είχε δώσει μάχη για να έχει κόσμο στο γήπεδο απέναντι στον Άγιαξ αλλά και για να μην κλείσει το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της, αναμένεται να δεχθεί πολύ σκληρή τιμωρία από την UEFA. Τόσο για όσα έγιναν στη θύρα των οπαδών του Άγιαξ, όπου έσκασε ακόμα και βόμβα μολότοφ μέσα στο γήπεδο, όσο και για το πανό που σηκώθηκε στη θύρα των δικών της οργανωμένων με μηνύματα και αναφορές σε οικονομικά σκάνδαλα αλλά και στις FIFA και UEFA.

Στην Ένωση… τρέμουν το τι θα αντικρίσουν όταν θα φτάσει στα χέρια τους το κατηγορητήριο που θα συνταχθεί. Δεδομένα θα υπάρξει πάρα πολύ υψηλό πρόστιμο, αλλά και αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στην επόμενη αγωνιστική περίοδο σε όποια διοργάνωση – και φάση προφανώς – και να αγωνιστεί η ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr