Σάλο φαίνεται πως έχουν προκαλέσει εδώ και λίγη ώρα τα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του μπήκαν στο μικροσκόπιο της παρέας της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται στην οποία σήμερα συμμετέχει και ο Θάνος Καλλίρης.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Σάκη Ρουβά τον λόγο πήρε ο Θάνος Καλλίρης ο οποίος σχολίασε:

«Συμφωνώ με τον Σάκη, σε αυτό που είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι χρίζουν βοηθείας. Είναι μια αρρώστια, ένας εθισμός. Ο Σάκης, όταν συνεργάστηκε μαζί του, ήταν τυχερός, γιατί δεν ήταν ούτε ανήλικος, ούτε χαμίνι της περιοχής».

Ακολούθησε το σχόλιο της παρουσιάστριας Ναταλίας η οποία τόνισε από την πλευρά της: «Δεν μπορώ να στερήσω στον Σάκη να κρατάει μνήμες αγάπης και θαυμασμού με τον δάσκαλο, μέντορα που γνώρισε στις Βάκχες, όπως δεν μπορώ να στερήσω από κάποιους που έχουν γνωρίσει τους φερόμενους ως δράστες και κρατάνε συναισθήματα αγάπης. Είναι δικαίωμά τους και βεβαίως η συνέπεια του ρίσκου, είναι δικαίωμά τους… Δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής και παλεύει με τον δαίμονα των ναρκωτικών, με έναν άνθρωπο που έχει σεξουαλική διαστροφή, αν αποδειχτεί τελικά ότι αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν είναι το ίδιο με έναν ναρκομανή που βλάπτει τον εαυτό του και όχι κάποιον άλλον».

Δείτε το βίντεο: