Σκληρή επίθεση Χρονά στην Έλενα Ακρίτα: "Μια ξανθιά γριά..." Πώς απάντησε η δημοσιογράφος
Www.true.gr

Σκληρή επίθεση Χρονά στην Έλενα Ακρίτα: «Μια ξανθιά γριά…» Πώς απάντησε η δημοσιογράφος

Κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Χρονά και την Ελενα Ακρίτα ξέσπασε στο Facebook.

Ο συγγραφέας τα έβαλε με την κ. Ακρίτα, γράφοντας στον λογαριασμό του: «Η ξανθιά γριά Ελενα Ακρίτα κάνει το κάθε τι για να φανεί ΣΥΡΙΖΑ. Και σε ανώτερα».

Από την πλευρά της, η Ελενα Ακρίτα του απάντησε δηλώνοντας την ηλικία της, σημειώνοντας ότι δεν κρύβει τα χρόνια της για να μην την αγγίζει «ο ηλικιακός ρατσισμός του κάθε 71χρονου», κάνοντας αναφορά στην ηλικία του συγγραφέα.


Αναλυτικά του απάντησε:

«Αγαπητέ κύριε Χρονά. Γεννηθήκατε διαβάζω το 1948. Γεννήθηκα το 1955. Είστε 71 ετών, είμαι 63. Δεν κρύβω τα χρόνια μου, ακριβώς για να μην με αγγίζει ο ηλικιακός ρατσισμός του κάθε 71χρονου. Ζω στα σπίτι που γεννήθηκα με τους ανθρώπους που αγαπώ. Εχω τα σκυλιά μου, τα γατιά μου, τις όπερές μου και τα βιβλία μου. Λογικά έχω καλή υγεία – λέω λογικά γιατί έχω καιρό να κάνω εξετάσεις. Παλεύω 30 χρόνια με την κατάθλιψη κι είμαι περήφανη για όσα πέτυχα, παρά τις υποτροπές. Εχω βάσανα, δυσκολίες, καλές και κακές στιγμές. Εχω και δυο καινούργιες ρυτίδες με τις οποίες δεν τα πάω καθόλου καλά. Όσο για το “ξανθιά” που μού προσάπτετε, ζητώ συγγνώμη έτσι γεννήθηκα, δεν ήξεραν οι γονείς μου τις αντιρρήσεις σας να πράξουν αναλόγως. Τέλος, φυσιογνωμικά δεν σας ξέρω, αν σας δω στο δρόμο δεν θα σας γνωρίσω. Αντιθέτως θα με γνωρίσετε εσείς: οι ευτυχισμένες γριές ξανθιές κάνουμε μπαμ από μακριά».

Αγαπητέ κύριε Χρονά. Γεννηθήκατε διαβάζω το 1948. Γεννήθηκα το 1955. Είστε 71 ετών, είμαι 63. Δεν κρύβω τα χρόνια μου,…

Gepostet von Elena Akrita am Samstag, 2. März 2019

πηγη: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr