Η σκληρή αλήθεια για το συμβόλαιο της Μενεγάκη και η επόμενη μέρα…
Www.true.gr

Η σκληρή αλήθεια για το συμβόλαιο της Μενεγάκη και η επόμενη μέρα…

Πράγματι όσα ακούγονται στον Alpha για περικοπές των μεγάλων συμβολαίων έχουν βάση. Και για την περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη που εισπράττει τα περισσότερα χρήματα από όλους τους αστέρες του καναλιού.

Υπάρχει λοιπόν πρόθεση της νέας ιδιοκτησίας να ζητήσει από την παρουσιάστρια να μειώσει την αμοιβή της ωστόσο αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί. Μιας και η το συμβόλαιο της Ελένης με τον Alpha είναι ένα από αυτά με τις ισχυρότερες ρήτρες στην ελληνική τηλεόραση.


Με άλλα λόγια αν η Ελένη δεν συμφωνήσει στη μείωση αυτή δεν μπορεί να συμβεί. Και μέχρι στιγμής απ’ ότι μαθαίνω η παρουσιάστρια δεν είναι διατεθειμένη να περικόψει ούτε ένα ευρώ μιας και πριν δύο χρόνια είχε αποδεχθεί την μείωση του 20% που της είχε προταθεί.

Τι θα γίνει στο μέλλον κανείς ακόμη δεν μπορεί να ξέρει μιας καλά – καλά δεν έχει ακόμη διοριστεί η νέα διοίκηση ωστόσο ένα «βαρύ» κλίμα μεταξύ καναλιού και παρουσιάστριας είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί τους επόμενους μήνες εφόσον τελικά προταθεί επίσημα στην Μενεγάκη η περικοπή του συμβολαίου της και εκείνη δεν την δεχθεί.

nassosblog

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr