Σκληρές Ποινές: Τι Προβλέπει ο Νέος Ποινικός Κώδικας για τους Ρακέτα-Ρακέτα [εικόνες]

Θα μπορούσαμε να φάμε μέρες εξηγώντας γιατί το φαινόμενο της ξαφνικής αύξησης της τοπικής παραλιακής πανίδας με τις ρακέτες, τους γνωστούς ρακέτα-ρακέτα, επηρεάζει άμεσα τα νεύρα μας, τις ελάχιστες στιγμές ξεκούρασης και ψυχαγωγίας που έχουμε μέσα στη μέρα αλλά αυτό νομίζω είναι περιττό. Όλοι το ξέρουμε, οι αναλύσεις που έχουν γίνει στο θέμα είναι επαρκείς.

Πλέον εμείς οι μη φίλοι του ιδιαίτερου αυτού αθλήματος σπασαρχιδισμού των λουωμένων περνάμε στην αντεπίθεση. Στις άμεσες λύσεις. Έχουμε πόλεμο και ήρθε η στιγμή να διαλέξουμε στρατόπεδα. Αυτοί με τις ρακέτες και τα μπαλάκια τους από τη μία πλευρά και εμείς με τα δικά μας όπλα και τα διογκωμένα από τα εκατοντάδες τάκα – τάκα δικά μας μπαλάκια.

Το κράτος που τόσο πολύ μας αρέσει να επικαλούμαστε όποτε το έχουμε ανάγκη δεν μπορεί να απαγορέψει φυσικά τη χρήση των ξύλινων αυτών διαόλων, ούτε τα μικρά μπαλάκια στην παραλία. Θα μπορούσε όμως να μας δώσει κάποια όπλα να αμυνθούμε και εμείς σαν άνθρωποι. Τα πράγματα θα ήταν κάπως πιο δίκαια σε έναν τέτοιο κόσμο που μπορείς να αντισταθείς στο δυνάστη σου.

Αυτά τα επιτρεπόμενα όπλα θέλουμε να επιλέξουμε εδώ στο Menshouse, παρότι υπάρχει ο φόβος ότι ανάμεσά μας κρύβονται «ρακέτα – ρακέτα», τουλάχιστον όμως δεν ενοχλούν στα γραφεία μας τα οποία είναι φυσικά γεμάτα άμμο και θάλασσα.

Αυτά τα όπλα πρέπει να επιτραπούν για να αντιμετωπιστούν οι «ρακέτα-ρακέτα»

Pennywise


Ένας Pennywise είναι ό,τι χρειάζεται για να γίνουν τα όνειρά τους εφιάλτες και οι πιο μεγάλοι τους φόβοι να βγουν στην παραλία.

Εκπαιδευμένοι καρχαρίες


Καρχαρίες εκπαιδευμένοι να τρώνε μόνο ρακετίερς. Μεταλλαγμένοι καρχαρίες όπως αυτοί στο Deep Blue Sea με μοναδικό σκοπό να εξαφανίσουν ό,τι κρατάει ρακέτα και ακουμπάει το νερό.

Ευτύχης Μπλέτσας


Τον αφήνεις απλά να περιφέρεται χαμογελαστός και με την γνωστή του λογοδιάρροια ανάμεσα στις ρακέτες. Να μιλάει στο σελφοκόνταρό του, να κάνει thumbs up και hi 5, να σπάει τα νεύρα τους. Θα νιώσουν όπως εμείς με αυτούς. Ψυχολογικό όπλο.

Γκοτζίλες


Δεν χρειάζεται ανάλυση. Δυο Γκοτζίλες, δυο λεπτά στην παραλία και τέλος.

Κινέζος Ολυμπιονίκης του πινγκ πονγκ


Ψυχολογικό και σωματικό όπλο. Ένας τυχαίος Κινέζος Ολυμπιονίκης του πινγκ πονγκ θα τους κάνει τη ζωή πατίνι. Θα τους ξεφτιλίσει σε τέτοια επίπεδα που θα φύγουν με κλάματα και τον αντίχειρα στο στόμα για τη μαμά τους. Δε θα ξαναπιάσουν ρακέτα στη ζωή τους. Ούτε μπαλάκια.

Ρουκέτα – Ρουκέτα


Στην πραγματικότητα τους αφήνεις να παίζουν ελεύθερα αλλά τους υποχρεώνεις αντί για μπαλάκι να χρησιμοποιούν ρουκέτες και να παίζουν σε ναρκοθετημένη παραλία. Από ρακέτα – ρακέτα σε ρουκέτα – ρουκέτα. Μπουμ.

ΠΗΓΗ: menshouse.gr