Το σκίτσο του Αρκά γκρέμισε το ίντερνετ – H αναφορά στη συγκέντρωση για τη Μακεδονία
Www.true.gr

Το σκίτσο του Αρκά γκρέμισε το ίντερνετ – H αναφορά στη συγκέντρωση για τη Μακεδονία

Σαφή αναφορά στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία κάνει με το σκίτσο που ανέβασε στα social media ο πάντα εξαιρετικός Αρκάς. Δείτε το σκίτσο που γονάτισε το ίντερνετ.

Ο πάντα επίκαιρος Αρκάς κοινοποίησε ένα ακόμη σκίτσο, με σαφή αναφορά στη συγκέντρωση της Κυριακής στο Σύνταγμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κατάφερε να γίνει viral, συγκέντρωσε χιλιάδες “Like”, κατάφερε όμως και να γεμίσει τον “τοίχο” χιλιάδων χρηστών στα social media. Δείτε το πάντα επίκαιρο σκίτσο του Αρκά:

https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1485433631592794/?type=3&theater


Σημειώνεται ότι το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία διοργανώνεται αυτήν την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, στην Αθήνα, ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή. Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονία, το όργανο που είχε διοργανώσει τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όρισε τη διεξαγωγή του Συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, στις 14.00 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

“Όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα” το σύνθημα των διοργανωτών που μιλούν στο newsit.gr για τον μεγάλο τους στόχο. Σύμφωνα, πάντως, με τους διοργανωτές, στη Βόρεια Ελλάδα, σε σχέση με τα περυσινά συλλαλητήρια, αισθητό είναι το ενδιαφέρον του κόσμου και μεγάλη η κινητοποίηση, όχι μόνο των συλλογικών φορέων, αλλά και των δήμων και των τοπικών Μητροπόλεων, έτσι ώστε να βοηθήσουν τον κόσμο να φτάσει στην Αθήνα και να διαδηλώσει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

newsit

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr