Οι Σκηνές του Τρόμου: Η διάσωση Εγκλωβισμένων στο Μάτι και τα παιδιά που Παλεύουν να σωθούν (Βίντεο)
Www.true.gr

Οι Σκηνές του Τρόμου: Η διάσωση Εγκλωβισμένων στο Μάτι και τα παιδιά που Παλεύουν να σωθούν (Βίντεο)

Νέα βίντεο από την πύρινη κόλαση στο Μάτι – Καρέ – καρέ η διάσωση παιδιών από το λιμανάκι – Τρόμος, αγωνία και απελπισία

Με «κομμένη την ανάσα» το πανελλήνιο παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις στην πολύνεκρη τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Όσο περνούν οι ώρες ο αριθμός των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά στο Μάτι αυξάνονται, ενώ παραμένει στο κόκκινο η αγωνία για τους αγνοούμενους.

Οκτώ ημέρες μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας ντοκουμέντα από τις δραματικές στιγμές που έζησαν στο Μάτι, όσοι κατάφεραν να σωθούν, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, από τη φονική φωτιά.

Χαρακτηριστικά είναι τα στιγμιότυπα από δημοσιογράφους και απλούς πολίτες οι οποίοι φαίνονται να παλεύουν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα η οποία σαρώνει ανθρώπινες ζωές στο πέραμά της, σπίτια, περιουσίες και δέντρα.


Σε ένα βίντεο του πολίτη Νίκου Βερυκοκίδη, διακρίνεται ο πρώτος διασώστης που φτάνει στην περιοχή και παραλαμβάνει κατά προτεραιότητα τα παιδιά και τους τραυματίες, ενώ ο πυκνός καπνός που έχει σκεπάσει την ατμόσφαιρα και οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν την προσπάθεια συντονισμού της επιχείρησης.
https://youtu.be/OTxYIiMZe6A

Άνθρωποι όλων των ηλικιών προσπαθούν να αναπνεύσουν, χρησιμοποιώντας τις μπλούζες τους για να καλύψουν τα πρόσωπά τους, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και άτομα που έχουν υποστεί εγκαύματα και άλλοι που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

https://youtu.be/b_A4oDdcJJI


Από τις 18:30 το απόγευμα έως τις 3 τα ξημερώματα της «μαύρης» Δευτέρας, οι πυρόπληκτοι παρέμεναν στα βράχια, την ώρα που καίγονταν τα πάντα γύρω τους.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr