Σκηνές Αρχαίας Τραγωδίας. Έμαθε την Δολοφονία της Κόρης της, Ενώ Βρισκόταν στη Βουλή

Τραγικές στιγμές στο κοινοβούλιο με την 59χρονη βουλευτή να μαθαίνει πως η κόρη της δολοφονήθηκε την ώρα που βρισκόταν στο γυμναστήριο!

Η βουλευτής Κάρμεν Μέντελ Πάλμα βρισκόταν σε συνεδρίαση στη Βουλή στο Μεξικό, όταν οι συνεργάτες της, την ενημέρωσαν το τραγικό νέο.

Τότε εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τη 59χρονη γυναίκα να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να φωνάζει και να κλαίει, με τους συναδέλφους τους να προσπαθούν να την παρηγορήσουν!

Το συμβάν πήρε ακόμη πιο τραγικό τόνο, καθώς η δολοφονία της νεαρής κοπέλας έγινε κατά… λάθος, καθώς δεν ήταν αυτή που είχε μπει στο στόχαστρο των δραστών, αλλά μια άλλη κοπέλα η οποία ήταν σύντροφος μέλους μιας αντίπαλη συμμορίας στο Μεξικό.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6371425/Mexican-MP-breaks-parliament-told-daughter-22-gunned-down.html#v-270409335785145096

Η 22χρονη κοπέλα έμοιαζε πολύ με τον στόχο των εκτελεστών με αποτέλεσμα να δεχθεί εννιά πυροβολισμούς και να πεθάνει προτού προλάβουν να φτάσουν τα ασθενοφόρα!

Δυο άνδρες συνελήφθησαν για τον φόνο, ενώ ένας τρίτος τον οποίο καταδίωξαν οι αρχές στο Μεξικό βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα βαν!

[Dailymail]