Θηρίο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο της ζωής τους, έχοντας πια τις δίδυμες κόρες τους και μην χάνοντας ποτέ ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Το ζευγάρι παρέχει όλες τις ανέσεις, για να μεγαλώσουν τα κοριτσάκια τους και τον περασμένο Αύγουστο έκαναν τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές τους, έχοντας πάλι στο Πόρτο Χέλι, για να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, ενώ τώρα οι εξελίξεις «τρέχουν» στον ΑΝΤ1 για τον παρουσιαστή.

Οι πρώτες διακοπές, η εμπειρία και το αυτοκίνητο
«Μετά από δέκα ημέρες στο Πόρτο Χέλι σηκώσαμε όλο μας το βιός και φεύγουμε για τον επόμενο μας προορισμό», γράφει η Μπόμπα και μας δείχνει τις μικρούλες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

«Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα.Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό.Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά.

«Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο συναίσθημα στη ζωή. Δεν περιγράφεται αυτό… μόνο αν το βιώσεις και όσες εκεί έξω το βιώνετε, το ξέρετε… οπότε δεν έχω λόγια για να το περιγράψω»,είχε πει μεταξύ άλλων πρόσφατα στα stories της απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της σχετικά με την αλλαγή στο σώμα της μετά τον τοκετό.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, μεταξύ άλλων, είναι το μεγάλο αυτοκίνητό τους, ένα τζιπ πολυτελέστατο και, σίγουρα, εξαιρετικά άνετο για το ζευγάρι και τις κορούλες του.

Πηγή: athensmagazine.gr