Σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: «Μου έβγαλε το Tαμπόν και μου Έκανε ότι πιο Χυδαίο στο δωμάτιο του παιδιού του»

Η Mimi Haleyi γίνεται η έβδομη γυναίκα που κατηγορεί τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για βιασμό.
Όλα έγιναν, όπως υποστηρίζει η Mimi Haleyi, το 2006 όταν επισκέφθηκε τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στο λοφτ του στο Σόχο. «Δεν δεχόταν το όχι για απάντηση και με στρίμωξε σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε με παιδικό. Είχε παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους».

Της έβγαλε όπως εξομολογήθηκε το ταμπόν και της έκανε στοματικό έρωτα. Mimi Haleyi και Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν είχαν γνωριστεί πριν χρόνια και η Haleyi πρόσφατα τελείωσε τη δουλειά της σε ένα πρότζεκτ την παραγωγή του οποίου είχε αναλάβει η Weinstein Company.

«Θυμάμαι τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν αργότερα να μου λέει «δεν αισθάνεσαι ότι είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο τώρα;». Του είπα όχι». Δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Η Mimi Haleyi δήλωσε ότι προσπάθησε να αποφύγει τις επανειλημμένες επιθέσεις του λέγοντας στον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν πως ήταν αδιάθετη.


«Δεν έπαιρνε όχι για απάντηση. Με στρίμωξε στο δωμάτιο. Με κράτησε κάτω στο κρεβάτι. Προσπάθησα να τον απομακρύνω και του ζητούσα να σταματήσει αλλά ήταν αδύνατο. Ήταν εξαιρετικά επίμονος και πιο δυνατός σωματικά». Σε εκείνο το σημείο της έβγαλε το ταμπόν ενώ η Mimi Haleyi είχε αρχίσει να κλαίει.

«Μου έκανε στoματικό έpωτα ενώ είχα περίοδο. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θα ήθελα να μου το κάνει κανείς αυτό ακόμα και αν ήταν σύντροφός μου», δήλωσε η Mimi Haleyi που συνοδευτόταν από τη δικηγόρο της Gloria Allred. Εκείνη την περίοδο ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν είχε χωρίσει από την πρώτη γυναίκα του και είχε σχέση με την Georgina Chapman που παντρεύτηκε αργότερα.

Credit: Dailymail, via