Σκάει "βόμβα": Μετά τον Μένιο τέλος και η Σάσα - Το τσεκούρι και οι επιλογές
Www.true.gr

Σκάει «βόμβα»: Μετά τον Μένιο τέλος και η Σάσα – Το τσεκούρι και οι επιλογές

Οι τηλεθεάσεις του «Ohh la la» παραμένουν πολύ χαμηλές, οι φήμες εντός Σκάϊ για «τσεκούρι» στην εκπομπή της συνεχίζονται, αλλά το όλο σκηνικό που έχει στηθεί στο Φάληρο δεν ανησυχεί καθόλου τη Σάσα Σταμάτη.

Μαθαίνω λοιπόν πως σε κοσμικό κάλεσμα στο οποίο παραβρέθηκε πριν λίγες ημέρες όταν την ρώτησαν αν ανησυχεί για το τηλεοπτικό της μέλλον χαμογέλασε πονηρά…

Εν τω μεταξύ σε άλλη συνομιλία που είχε δήλωσε πως το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα θα είναι βραδινή εκπομπή. Κάτι γνωρίζει;

Κάτι έχει συμφωνήσει; Το μόνο βέβαιο είναι πως η Σάσα Σταμάτη έχει διαύλους επικοινωνίας με τον όμιλο Βαρδινογιάννη οπότε οι πόρτες τουStar αλλά πλέον και του Alpha είναι ορθάνοιχτες γι’ αυτήν.


Το ίδιο βέβαια ισχύει και το One, (έτσι πιθανότατα θα λέγεται το κανάλι του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν βγει στον «αέρα» εφόσον πάρει άδεια).

Ίσως βέβαια η Σάσα να θέλει και η ίδια πλέον να σταματήσει την μεσημεριανή εκπομπή του Σκάϊ τα Σαββατοκύριακα.


Γιατί αν κρίνουμε από πλευράς τηλεθέασης σαφώς τη φθείρει. Και σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα σε ένα κανάλι που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ψυχαγωγία του σε όλες τις ζώνες εκτός του prime time στο οποίο επικεντρώνεται ο Σκάϊ.

Μετά τις γιορτές θα υπάρξουν εξελίξεις.

nassosblog

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr