Σκάει τρελή ανατροπή με Ντάνο – Πού θα παίξει;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο «Ντάνος» του Survivor έχει βαλθεί να διαψεύσει όσους υποστήριζαν ότι το άστρο του θα… έσβηνε γρήγορα.


Αντίθετα, ο πρώην ποδοσφαιριστής, μετά τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάνει πολύ προσεγμένες και στοχευμένες κινήσεις κι έτσι η μία επαγγελματική πρόταση διαδέχεται την άλλη.

Παίζει σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά (“Τατουάζ“), ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και η αυτοβιογραφία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Λοιπόν», ο «Ντάνος» παρακολουθεί κατ’οίκον μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παίξιμό του στο «Τατουάζ».

Ωστόσο, μετά το κόψιμο του «Τατουάζ» ακολουθεί κι άλλη πρόταση.

 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η συνεργασία του «Ντάνου» με τον Ανδρέα Γεωργίου δεν θα συνεχιστεί στην επόμενη σειρά του δημιουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας, έχει ξεκινήσει ένας άτυπος «πλειστηριασμός» μεταξύ Alpha και ΑΝΤ1 για τα μάτια του “Ντάνου”

Οι ιθύνοντες του Alpha θέλουν την παραμονή του Γιώργου Αγγελόπουου στο κανάλι της Κάντζας, προτείνοντάς του διπλό ρόλο.

Στον αντίποδα, ο ΑΝΤ1, έχει προτείνει στον Γιώργο Αγγελόπουλο τη συμμετοχή του στο “«υναίκα χωρίς όνομα», που θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού.

GALLERY

[Πηγή]