Σίσσυ Χρηστίδου: Επιτέλους Χαμογελάει και αρχίζει τις διακοπές της. Τα Νέα πράγματα που θα έρθουν στη ζωή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μια δύσκολη αλλά συνάμα… επιτυχημένη χρονιά. Από την μία επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από έξι χρόνια απουσίας, με την εκπομπή της να σημειώνει υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, ωστόσο στην προσωπική της ζωή πήρε διαζύγιο από τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Η παρουσιάστρια του Open Beyond προσπαθεί σιγά σιγά να βρει ξανά τις ισορροπίες της και ανυπομονεί για όλα τα νέα πράγματα που θα έρθουν στη ζωή τους.

Η εκπομπή «Όλα Χαμογέλα» ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και η Σίσσυ ξεκίνησε κατευθείαν διακοπές! Η όμορφη παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Μεσσηνία και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο πολυτελές ξενοδοχείο στο Κόστα Ναβαρίνο. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν βγάζει στιγμή από πάνω της το μαγιό της και περνάει όλη την ημέρα της στην πισίνα, κάνοντας δροσερές βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Η παρουσιάστρια έχει ανάγκη από ξεκούραση και να γεμίσει τις μπαταρίες της, ύστερα από την απαιτητική χρονιά που έζησε με τις χιλιάδες υποχρεώσεις της αλλά και τον χωρισμό της με τον frontman των Onirama. Η Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο δεν έχει κάνει γνωστό με ποιον βρίσκεται στο Ναβαρίνο και να μαζί της είναι τα δύο της αγόρια!

Πηγή: tlife.gr