Σεισμός στο Instagram με το Μονόπετρο της Αγγελικής Ηλιάδη! Τι Απαντά η Διάσημη Τραγουδίστρια
Www.true.gr

Σεισμός στο Instagram με το Μονόπετρο της Αγγελικής Ηλιάδη! Τι Απαντά η Διάσημη Τραγουδίστρια

Η Αγγελική Ηλιάδη απαντά πρώτη φορά για το μονόπετρο που επιδεικνύει στα social media!

Πολύς ντόρος έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η Αγγελική Ηλιάδη ανέβασε φωτογραφία επιδεικνύοντας το υπέροχο μονόπετρο που φοράει στο χέρι της.Οι περισσότεροι φυσικά υπέθεσαν πως η τραγουδίστρια επιτέλους δέχτηκε πρόταση γάμου από τον πατέρα του δεύτερου γιου της, Σάββα Γκέντσογλου ή στην καλύτερη περίπτωση ότι οι δυο τους ετοιμάζονται για γάμο. Ποτέ, κανένας από τους δύο δεν αποκάλυψε το οτιδήποτε για το συγκεκριμένο θέμα, αφήνοντας ένα πέπλο… μυστηρίου να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την αλήθεια για την προσωπική τους ζωή και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Το όλο θέμα απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς λίγο καιρό πολλά δημοσιεύματα τούς ήθελαν στα πρόθυρα χωρισμού. Η Αγγελική Ηλιάδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, όταν ρωτήθηκε ευθέως για το μονόπετρο αρκέστηκε να πει:
«Το μονόπετρο που φοράω δεν σημαίνει τίποτα, είναι ένα απλό δαχτυλίδι». Όσο για την ερώτηση που της έγινε αμέσως μετά, και εκεί έδειξε να θέλει να αποφύγει την οποιαδήποτε σαφή δήλωση.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr