Σήκωσε το γάντι: Οι φωτό "απόδειξη" του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις κεραίες 5G και τον κορωνοϊό κλείνουν στόματα
Www.true.gr

Σήκωσε το γάντι: Οι φωτό «απόδειξη» του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις κεραίες 5G και τον κορωνοϊό κλείνουν στόματα

O Λεωνίδας Μπαλάφας κατάφερε να γίνει με μία μόνο ανάρτησή του το πρόσωπο των απανταχού ψεκασμένων συγκεντρώνοντας σε ένα μόνο ποστ μία σειρά από συνωμοσιολογικές θεωρίες, σε ένα συνονθύλευμα προτάσεων που έμπλεκε την κυβέρνηση, τον Μπιλ Γκέιτς, τις κεραίες 5G, τις μάσκες που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό, τον Ροκφέλερ, τα εμβόλια, τον Σατανά, τον Θεό, τη φυλάκιση, τη χούντα, τα πληρωμένα κανάλια και άλλα.

Σήκωσε το γάντι: Οι φωτό του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις κεραίες 5G και τον κορωνοϊό κλείνουν στόματα (pics)

Η ανάρτηση έγινε όπως ήταν αναμενόμενο viral και ο πρώην νικητής του Fame Story 4 βρέθηκε απέναντι σε εκατοντάδες αντιδράσεις που τον χαρακτήριζαν από αστείο ως επικίνδυνο. Μόλις σήμερα, σε μία δεύτερη ανάρτησή του, ανέφερε ο ίδιος ότι το samano festival κι ο διοργανωτής του Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ενημέρωσαν ότι αφαιρείται η συμμετοχή του από το festival.

Το Menshouse όμως έψαξε και βρήκε όλες τις αποδείξεις τις οποίες δεν μπορούσε να βρει ο Λεωνίδας Μπαλάφας και αποδεικνύουν την εγκυρότητα των λεγομένων του. Μπορεί ο ίδιος να μην κατάφερνε να τις δει αλλά στην πλάτη του παίχτηκαν τεράστιας σημασίας συνωμοσίες για τις οποίες έχουμε πια οπτικές αποδείξεις.


Σήκωσε το γάντι: Οι φωτό του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις κεραίες 5G και τον κορωνοϊό κλείνουν στόματα (pics)Ο Λεωνίδας Μπαλάφας σε βίντεο κλιπ του χορεύει στην Κρήτη έναν λεβέντικο χορό, ενώ πίσω του, χωρίς να το γνωρίζει, υπάλληλοι του Ροκφέλερ στήνουν χιλιάδες κεραίες 5G για τον έλεγχο του μυαλού και των συνειδήσεων.

Σήκωσε το γάντι: Οι φωτό του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις κεραίες 5G και τον κορωνοϊό κλείνουν στόματα (pics)Το έτος 2007 ο Λεωνίδας Μπαλάφας κερδίζει το Fame Story 4, αλλά αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι στο κοινό του τελικού βρίσκεται ο Μπιλ Γκέιτς. Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Microsoft επιχειρεί να εμβολιάσει και να τσιπάρει τον καλλιτέχνη, κρυμμένος μέσα στα παιδιά – θαυμαστές του Λεωνίδα.

Σήκωσε το γάντι: Οι φωτό του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις κεραίες 5G και τον κορωνοϊό κλείνουν στόματα (pics)Τεχνικοί και ιδιοκτήτες των μαγαζιών που παίζει μουσική, συνεννοημένοι όλοι μεταξύ τους, αλλάζουν τα μικρόφων του Μπαλάφα και στη θέση τους βάζουν μικρές κεραίες 5G που μοιάζουν με περίπλοκα μικρόφωνα.


Σήκωσε το γάντι: Οι φωτό του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις κεραίες 5G και τον κορωνοϊό κλείνουν στόματα (pics)Ο Σατανάς παρακολουθεί κρυμμένος όλες τις εμφανίσεις του τραγουδοποιού και ετοιμάζει το… σατανικό του σχέδιο.

Σήκωσε το γάντι: Οι φωτό του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις κεραίες 5G και τον κορωνοϊό κλείνουν στόματα (pics)Χωρίς λόγια. Τα λένε όλα οι εικόνες.

Σήκωσε το γάντι: Οι φωτό του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις κεραίες 5G και τον κορωνοϊό κλείνουν στόματα (pics)ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ. Ούτε ο Λεωνίδας Μπαλάφας μπόρεσε να καταλάβει από ποιους καθοδηγούνται όλες αυτές οι ενέργειες ελέγχου του μυαλού των γήινων. Μία φωτογραφία τα εξηγεί όλα.

Πηγή: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr