Έσκυψε να Πιάσει ένα Εργαλείο όταν άκουσε έναν Περίεργο Ήχο Πίσω του. Δυστυχώς είναι στο Νοσοκομείο Ακόμη.

Κάποιοι άνθρωποι παραπονιούνται για τα πάντα. Σε κάποιους μάλλον αρέσει τόσο πολύ να παραπονιούνται που δεν έχουν τίποτα θετικό να πουν, οπότε κρίνουν άλλους ανθρώπους και τις πράξεις τους.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που πρέπει να ανεβάσουν φωτογραφίες από οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή τους κάθε μέρα.

Ειλικρινά, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται να μοιραζόμαστε με τον κόσμο. Δεν πειράζει να κρατάμε μερικά πράγματα για τον εαυτό μας. Ένας τύπος από το Τέξας, ανέβασε την φωτογραφία ενός νεκρού κροταλία στο Facebook.

Αυτή η εικόνα εξόργισε πολλούς ανθρώπους. Εκνευρίστηκαν γιατί σκότωσε ένα ‘αθώο’ θανατηφόρο φίδι. Είπαν πως οι κροταλίες επιτίθενται από φόβο. Βέβαια αυτό κάνουν και οι άνθρωποι, όπως αυτός ο τύπος που θέλησε να προστατέψει τον εαυτό του.


Σαν απάντηση, ο Fowler ανέβασε τις τρομακτικές φωτογραφίες ενός φίλου του που είχε τσιμπηθεί από κροταλία. Φαίνεται λες και κρατάει μία μεγάλη πέτρα αλλά η αλήθεια είναι πως το χέρι του είναι πρησμένο.


Σε άλλη εικόνα, φαίνονται τα σημάδια από τα δόντια του φιδιού. Σύμφωνα με τον Fowler, ο άντρας αυτός ακόμα κάνει επεμβάσεις και αναρρώνει από την επίθεση που δέχτηκε πριν ένα χρόνο.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις δεν έχουν πειστεί. Μάλλον θεωρούν πως είναι καλύτερο ένας άνθρωπος να χάσει το χέρι του από το αμυνθεί ενάντια στο φίδι.

Credit: relayhero.com