«Σφαγή» στη Βουλή: «Αρπάχτηκαν» Κασιδιάρης – Βαρεμένος. «Πολεμάμε τον φασισμό σας» – «Βγάλε τον αγκυλωτό σταυρό»

Έναν μικρό σε διάρκεια αλλά έντονο «καβγά» είχαν στη Βουλή το μεσημέρι της Πέμπτης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προεδρεύων εκείνη τη στιγμή Γιώργος Βαρεμένος.

«Θα το πληρώσετε. Για το Μάτι θα πάνε στη φυλακή και η Δούρου και ο Τσίπρας και ο Τόσκας και όλοι οι υπεύθυνοι γι’αυτήν την εθνική τραγωδία… Μιλάμε για ένα κράτος μπάχαλο, για ένα κράτος σε απόλυτη αποσύνθεση, αλλά για να είμαι δίκαιος γιατί πρέπει να επιμερίζουμε τις ευθύνες σε όλους, γιατί λέμε ότι πρέπει οι Συριζαίοι να φυλακιστούν για την τραγωδία στο Μάτι, για τις πλημμύρες και τους νεκρούς στη Μάνδρα», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

«Λοιπόν, τελειώνετε», παρενέβη ο Γιώργος Βαρεμένος.

«Τελειώνω στον χρόνο που μου αποδίδει ο κανονισμός. Διότι και οι προηγούμενοι ομιλητές είχαν δύο επιπλέον λεπτά», απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Πολύ περισσότερο που αναμένονται δικαστικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικός όταν μιλάτε στη Βουλή. Τελειώστε τώρα», επέμεινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Αυτές τις εντολές στον ΣΥΡΙΖΑ όχι σε εμένα, εγώ τηρώ τον κανονισμό απαρέγκλιτα και τέτοιες εντολές δεν τις δέχομαι», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Βγες έξω, κατέβα κάτω, σου λέω, τελείωσες», του απάντησε ο Γ. Βαρεμένος.

«Θα μου μιλάτε ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας γιατί εδώ με έχει βάλει ο λαός με την ψήφο του και απαιτώ σε κάθε περίπτωση σεβασμό και δεν δέχομαι εντολές από κανέναν Συριζαίο… Ολοκληρώνω με μία καταγγελία γιατί βλέπετε το ύφος του προεδρεύοντος και βλέπετε πώς αντιμετωπίζουν τους πολίτες οι πραγματικοί φασίστες, γιατί πραγματικοί φασίστες στη χώρα είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όταν βγαίνει η υπουργός ΠΡΟΠΟ και λέει ότι τους συλλαμβάνουμε επειδή αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν στο μέλλον, στη Μακεδονία, είναι μέντιουμ οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν τι έχουν στο μυαλό τους οι άλλοι και τι θα κάνουν στο μέλλον. Αυτός είναι ο φασισμός και αυτόν τον φασισμό πολεμάμε και τον εθνομηδενισμό σας», κατέληξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Άντε βγάλε τον αγκυλωτό σταυρό τώρα», του είπε ο Γιώργος Βαρεμένος.

thecaller.gr