Σερβιέτες Τέλος. Αυτά Τα Νέα Εσώρουχα θα Κάνουν τις Δύσκολες Μέρες σας, Παιχνιδάκι

Πριν από μερικά χρόνια, οι φίλες μου άρχισαν να μιλάνε για εσώρουχα που απορροφούν την περίοδο, συγκεκριμένα μια μάρκα: τη Thinx.

Σκεφτόμουν, εσώρουχα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στη θέση των ταμπόν και τις σερβιέτες; Ναι καλά.

Σαφέστατα, ήμουν καχύποπτη απέναντι σε αυτά τα εσώρουχα περιόδου, παρόλο που είχα δει θετικές κριτικές online.

Έτσι ένιωθα, μέχρι που μερικές φίλες μου τα δοκίμασαν και επέστρεψαν με τα καλύτερα λόγια, που αποφάσισα ότι ήταν τελικά καιρός να τα δοκιμάσω και εγώ. Συνειδητοποίησα πως ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη που θα δοκίμαζα τα εσώρουχα αυτά.

Ειλικρινά, είχα κάποιες βασικές ανησυχίες. Αρχικά, θα λειτουργούσαν; Τι θα γίνει αν υπάρχουν διαρροές; Θα έπρεπε απλά να αιμορραγήσω σε αυτά; Πώς τα καθαρίζεις;

Όταν είπα στους δικούς μου ότι επρόκειτο να χρησιμοποιήσω το Thinx, ήταν είτε ενθουσιασμένοι είτε έκπληκτοι με την ιδέα, πως απλώς θα αιμορραγούσα στα εσώρουχα μου.

Το Thinx δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 από μερικούς φίλους, που ήθελαν να σπάσουν τα ταμπού σχετικά με τη περίοδο και δημιούργησαν ένα προϊόν, που θα μπορούσε να βοηθήσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Βασικά, δουλεύουν απορροφώντας το αίμα και απομακρύνοντας το από το σώμα σας.

Με πιο απλά λόγια, Το ανώτερο στρώμα καταπολεμά τα βακτήρια και απορροφά οποιοδήποτε υγρό στο λεπτό εσωτερικό στρώμα, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από αυτό, έτσι ώστε να μένετε πάντα στεγνή. Και όχι δεν είναι σαν να φοράτε πάνες, όπως επίσης δεν νιώθετε λες και κάθεστε πάνω στο αίμα σας.

Ας είμαστε ειλικρινείς, οι σερβιέτες είναι λες και φοράμε πάνες.

Το κάθε εσώρουχο, μπορεί να απορροφήσει διαφορετική ποσότητα αίματος, ξεκινώντας από μισό ταμπόν, έως 2 ταμπόν συνολικά.

Τα περισσότερα είναι σε μαύρο χρώμα ή χρώμα του δέρματος, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες επιλογές ανάλογα με το στυλ εσωρούχου.

Πραγματικά η εμπειρία ήταν φανταστική. Όχι μόνο ήταν πανέμορφα, αλλά κάνουν όντως και αυτό που υπόσχονται. Επιπλέον πραγματικά δεν νιώθεις λες και φοράς πάνα. Είναι ελαφρώς πιο παχιά από τα κοινά εσώρουχα, αλλά όχι όσο είναι οι σερβιέτες σε πάχος. Είναι πραγματικά άνετα!

Ώρα για το πλύσιμο

Τα έπλενα κάθε μέρα και εδώ είναι το χειρότερο κομμάτι. Επειδή είναι τόσο απορροφητικά, έπρεπε να περιμένω 24 ώρες για να στεγνώσουν. Πλένονται και στο πλυντήριο, αρκεί πρώτα να ρίξεις κρύο νερό πάνω τους.

Θετικά

Αρνητικά

ΠΗΓΗ: littlethings.com