Σενάρια ότι ο Καμμένος διαγράφει τον Παπαχριστόπουλο -Τι είπε σε κομματική εκδήλωση
Www.true.gr

Σενάρια ότι ο Καμμένος διαγράφει τον Παπαχριστόπουλο -Τι είπε σε κομματική εκδήλωση

Ο Πάνος Καμμένος φέρεται αποφασισμένος να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε κατά πληροφορίες τις προθέσεις του σε κομματική εκδήλωση των ΑΝΕΛ το βράδυ της Παρασκευής όπου παραβρέθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Πηγές κοντά στον Π. Καμμένο δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την πληροφορία, ωστόσο σημείωναν με νόημα ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα τοποθετηθεί δημόσια σε εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων στην Θεσσαλονίκη, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Νικόπολις. «Εκεί θα ανακοινώσει δημόσια τις προθέσεις του» έλεγαν.

Πάντως, ο Πάνος Καμμένος κάλεσε μέσω twitter την Παρασκευή τόσο τον Θανάση Παπαχριστόπουλο όσο και τον επιλαχώντα Τέρενς Κουίκ που θα την καταλάβει αν παραιτηθεί ο πρώτος, να παραδώσουν την έδρα τους.

«Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», σημειώνει ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.


Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Αμυνας είχε κάνει ένα αινιγματικό tweet, «ανεβάζοντας» βίντεο με περίληψη του έργου του Ρίτσαρντ Μπαχ, «ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβιγκστον».

Πρόκειται για την πολυσυζητημένη ιστορία που αφηγείται τη ζωή ενός πουλιού, το οποίο είναι αποφασισμένο να μην είναι συνηθισμένο.


[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr