Σελήνη στον Ταύρο: Ποια ζώδια θα υποφέρουν;
Www.true.gr

Σελήνη στον Ταύρο: Ποια ζώδια θα υποφέρουν;

Αυτά τα 4 ζώδια θα πληγούν συναισθηματικά!

Ποια ζώδια θα υποφέρουν με την Σελήνη στον Ταύρο; Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις!

Στις 5 Μαΐου 2019 και ώρα Ελλάδας 1:45 π.μ. η νέα Σελήνη γίνεται στις 14ο 10΄ του Ταύρου και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο διεγείρει τις αισθήσεις μας και εφιστά την προσοχή σας στα απλά πράγματα της ζωής.

Αισθανόμαστε την επιθυμία να βιώσουμε τις γήινες απολαύσεις, έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τρόπο προσέγγισης στα οικονομικά μας και να αποδείξουμε την αξία μας με πολλούς τρόπους, χαρίζοντας το χρόνο μας, τα χρήματά μας, την αγάπη μας και παρέχοντας συναισθηματική υποστήριξη. Καλούμαστε συνειδητά να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε αυτό που εκτιμούμε.

Τα συναισθήματά μας, μας παρέχουν πληροφορίες στα κάτωθι ερωτήματα: «Αισθάνεστε ότι δίνετε πολύ από το χρόνο σας σε πράγματα και ανθρώπους που δεν είναι σημαντικά για εσάς; Αισθάνεστε ότι τα χρήματά σας είναι καλύτερο να δαπανηθούν για τους αγαπημένους σας ή για την απόκτηση υλικών αντικειμένων; Μήπως τα αντικείμενα που έχετε αποκτήσει δεν έχουν τώρα νόημα για σας»; Στον Ταύρο οι απαντήσεις φαίνεται να είναι αργές αλλά το φεγγάρι μας καλεί να κάνουμε αργά και σταθερά βήματα προς την πραγματοποίηση βαθιών αλλαγών στον εαυτό μας, οι οποίες θα είναι διαρκείς αλλά όχι γρήγορες.

Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης αλλάζει την προοπτική μας για τα χρήματα και τα αποκτήματά μας. Μας ζητά να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας, καθώς όταν δίνουμε αξία στους εαυτούς μας, τότε και οι άλλοι θα μας δώσουν αξία.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, κάνετε μια νέα αρχή στην οικονομική σας κατάσταση, νιώθετε περισσότερη συναισθηματική και υλική ασφάλεια, βρίσκετε άτομα που σας εκτιμούν και αποδέχονται τις αξίες σας. Ίσως έρθει στο φως μια νέα πηγή εισοδήματος ή αποπληρώνετε ένα χρέος σας. Ίσως αναπτύξετε ένα φυσικό σας ταλέντο το οποίο θα συνδράμει θετικά στα οικονομικά σας. Μπορεί ακόμα και η διαίσθησή σας ή απλά κάποιοι εμπειρογνώμονες να σας οδηγήσουν σε μια νέα πηγή εσόδων. Με το ορθολογιστικό μυαλό σας και την υπομονή σας , διαλύετε τα εμπόδια στην οικονομική σας κατάσταση και θέτετε νέους οικονομικούς στόχους. Ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία και συνεργαστείτε με άτομα που προβάλλουν την αξία σας.
ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, κάνετε νέα μεγάλα όνειρα στη ζωή σας, είστε γοητευτικοί και εντυπωσιακοί, κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Είστε δυναμικοί και τολμηροί στο να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, σπέρνετε τους σπόρους για κάτι νέο που σας παρέχει υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Είστε σε συνεχή κίνηση και ασχολείστε με ποικίλες δραστηριότητες, το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο. Η γοητεία και η λάμψη σας, σας κάνουν να ξεχωρίζετε στα πλήθη, έτσι μπορεί να έρθει στη ζωή σας είτε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία. Μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε από τους ανωτέρους σας, τους φίλους σας, τον αγαπημένο σας. Η εντυπωσιακή παρουσία σας ανοίγει τις πόρτες στην ευτυχία και την επιτυχία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, σκέφτεστε βαθύτερα το παρελθόν, δεν έχετε διάθεση για φλερτ και διασκέδαση, επιδιώκετε πιο προσωπικές στιγμές στην ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας. Κάνετε νέα όνειρα, χαλαρώνετε και αναπαύεστε, σκέφτεστε τις επόμενες ενέργειές σας για την ευτυχία σας. Έρχεστε αντιμέτωποι με τις πιο σκοτεινές γωνιές της ψυχής σας, ίσως ακόμα είστε σε σύγχυση σχετικά με τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, αποδέχονται τις αξίες σας; Σας εκτιμούν ειλικρινά; Απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος, δεν χρειάζεται να απολογηθείτε σε κανέναν για τις αποφάσεις σας. Έχετε υπομονή και όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με το συμπαντικό σχέδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, νιώθετε ασφάλεια, χαρά και ευτυχία όντας με τους φίλους σας και κάνοντας αυτό που αγαπάτε. Θα έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και εκπλήξεις οι οποίες θα σας βγάλουν από την πεζή ρουτίνα σας και θα αλλάξουν την προγραμματισμένη ζωή σας. Κάτι αλλάζει στη ζωή σας, καθώς νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε πράξη τα όνειρά σας. Ίσως απομακρυνθείτε από φιλίες και ομάδες που δεν εναρμονίζονται με τα ιδανικά και τις αξίες σας και γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας εμπνεύσουν θετικά στη ζωή σας. Τώρα θα μάθετε ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι όχι, κι αυτό σας κάνει να νιώθετε περισσότερο ασφαλείς.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην καριέρα σας, οποιεσδήποτε ανησυχίες λαμβάνουν τέλος. Εκτιμάται η αξία σας στην εργασία σας και αναγνωρίζονται τα επιτεύγματά σας, προβάλλετε τη θετική πλευρά της προσωπικότητάς σας στον κοινωνικό σας περίγυρο. Έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας και τη βοήθεια των συναδέλφων και των συνεργατών σας. Τώρα ασχολείστε υπερβολικά με τα καθήκοντα στην εργασία σας, αλλά οι επευφημίες που θα λάβετε σας ευχαριστούν και τονώνουν τον εγωισμό σας. Μπορεί να βρείτε μια νέα εργασία ή να κάνετε πρόοδο στην ήδη υπάρχουσα, η οποία θα προέρχεται από τη σκληρή δουλειά σας. Πραγματοποιούνται οι φιλοδοξίες σας και η επιθυμία σας να φτάσετε στη σκάλα της επιτυχίας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε ένα εξερευνητικό και περιπετειώδες πνεύμα, θέλετε να μάθετε και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, έτσι κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ένα νέο πεδίο μελέτης ή αλλάζετε την υπάρχουσα φιλοσοφία της ζωής σας. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ένα ταξίδι θα σας προσφέρει μοναδικές, συναρπαστικές εμπειρίες. Ίσως ακόμα άτομα από άλλους πολιτισμούς ή σε άλλη πόλη από τη δική σας, σας χαρίσουν μια αίσθηση ανανέωσης και χαράς. Κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να είναι πιο γεμάτη η ζωή σας, ίσως ακόμα βρείτε μια νέα αγάπη ή επιχειρηματική συνεργασία μακριά από την πόλη σας. Βλέπετε με ένα νέο φως τη ζωή, ασχολείστε με τη δική σας ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών πόρων, κάνετε νέες οικονομικές συναλλαγές ή έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε σχέση με δάνεια ή χρέη. Απομακρύνετε τις απαισιόδοξες σκέψεις σας και την εσωτερική μοναξιά σας, αναζητάτε τώρα περισσότερη οικειότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν σας πτοούν οι απαιτήσεις των άλλων, αντίθετα υποχωρείτε και κάνετε μια νέα αρχή αποβάλλοντας όλα τα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος και αυτό σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Η διαίσθησή σας, σας καθοδηγεί τώρα σωστά στη σωστή επιλογή των ενεργειών σας. Νιώθετε να αναγεννάται η ψυχή σας, βλέπετε στο βάθος του ορίζοντα μια μεταμορφωτική και καταλυτική αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, όλες οι σημαντικές σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές, γίνονται πιο οικείες και σταθερές. Το φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να επιλύσετε τις διενέξεις με τον αγαπημένο σας, να επανορθώσετε τα λάθη σας ή αντίθετα να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που δεν εκτιμούν την αξία σας και δεν μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ή ακόμα και οικονομική ασφάλεια. Ή, αν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε ένα σύντροφο ψυχής, κάποιον που θα εκπληρώσει τα όνειρά σας. Με τον έξυπνο και ορθολογιστικό τρόπο σκέψης σας, επιλύετε διαφωνίες στις συνεργασίες σας ή μπορεί να κάνετε μια νέα συνεργατική επιχείρηση ή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, η επισήμανση των λεπτομερειών, σας χαρίζει οφέλη στην εργασία σας. Το αναλυτικό μυαλό σας, σας βοηθά να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί και παραγωγικοί στην εργασία σας ή να βρείτε τρόπους να έχετε περισσότερα χρήματα. Διεκπεραιώνετε με ευκολία τις καθημερινές σας δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις σας, βοηθάτε τους συναδέλφους σας ή ανθρώπους που χρειάζονται την υποστήριξή σας. Ίσως ασχοληθείτε με την εκκαθάριση άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σας και γενικά ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες. Υιοθετείτε νέες πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σας και βάζετε τάξη και οργάνωση στην καθημερινή σας ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, νιώθετε πιο χαρούμενοι και αναζωογονημένοι, χαίρεστε τη διασκέδαση και τον έρωτα, κάνετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Μια νέα αγάπη μπαίνει αργά και σταθερά στη ζωή σας, που σας χαρίζει ασφάλεια και σιγουριά. Αν είστε σε σχέση, ασχολείστε με νέες πιο ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σας, διασκεδάζετε περισσότερο μαζί. Προβάλλετε τις ικανότητές σας, βρίσκετε καινούργια χόμπι και νέες φιλίες, ανοίγουν νέες επαγγελματικές πόρτες, οι οποίες μπορούν να σας φέρουν ακόμα και φήμη. Ίσως πάρετε νέα οικονομικά ρίσκα ή κάνετε νέες επενδύσεις που σας αποφέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αισθάνεστε περισσότερη ζεστασιά και οικειότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια όντας με την οικογένειά σας και στο σπίτι σας. Τώρα θέλετε να είστε κοντά σε οικεία πρόσωπα που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, δεν εμπιστεύεστε άγνωστους ανθρώπους. Είστε πιο υποχωρητικοί με τους αγαπημένους σας, το σπίτι σας είναι τώρα το καταφύγιό σας από τις προκλήσεις της ζωής για την ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής σας. Μπορεί ακόμα να διακοσμήσετε και να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή ακόμα και να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Ίσως έχετε ένα ευχάριστο τέλος, με ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και ομιλητικοί, πιο σταθεροί στις ιδέες σας και υποχωρητικοί και ευγενικοί στις απόψεις σας. Ασχολείστε με ευχάριστες και χαλαρωτικές δραστηριότητες, κάνετε οτιδήποτε σας τονώνει και σας αναζωογονεί. Συναντάτε νέους ανθρώπους που εναρμονίζονται με τις αξίες και τα ιδανικά σας, και σας βγάζουν από την ανιαρή ρουτίνα σας. Μπορεί να κάνετε μια νέα επικερδή οικονομική συμφωνία ή ένα ευχάριστο ταξίδι με τους αγαπημένους σας. Σκέφτεστε πιο χαρούμενα και αισιόδοξα το μέλλον, αφήνετε πίσω σας παρωχημένες ιδέες που δεν σας εξυπηρετούν, ξεκουράζεστε και ηρεμείτε


Ακολουθούν αναλυτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο!

Κριός
Η εβδομάδα αυτή θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση και θα σας κάνει πιο κτητικούς. Οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας, μπορεί όμως να εμποδιστούν από γεγονότα που θα προκύψουν τα οποία δεν είναι προβλέψιμα. Μια σειρά από γεγονότα μεταρρυθμίζουν την όλη κατάσταση και σας προσαρμόζουν υποχρεωτικά σε ένα καινούργιο κλίμα, αφήνοντας εκτεθειμένους λίγο τις συναισθηματικές και ψυχολογικές σας ανάγκες. Η εξυπνάδα και η ετοιμότητα σας σώζει την κατάλληλη στιγμή!

Ταύρος
Η εβδομάδα που ξεκινά δεν σας υπόσχεται την καλύτερη περίοδο, αλλά είναι στο χέρι σας να μετατρέψετε το αρνητικό σε θετικό, να μείνετε ψύχραιμοι αλλά και να αδράξετε την απόλαυση που δεν θα λείψει αλλά θα διαρκέσει λίγο. Μια σειρά από αλλαγές δρομολογούνται αιφνίδια τόσο για την αισθηματική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Το στενό περιβάλλον παραμένει αρκετά δύσκολος τομέας και συχνά δύσκολος στην συνεννόηση. Χρειάζεται ελιγμός και υπομονή και όχι επιθετικότητα. Αρκετοί θα έχετε μια αιφνίδια τύχη στα οικονομικά σας, άλλοι μια ευκαιρία στις αγοραπωλησίες.

Δίδυμοι
Προέχει να προσέξετε το παρασκήνιο της ζωής σας και την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Τα αισθηματικά σας φαίνεται να είναι καλύτερα αλλά δεν θα λείψουν τα επεισόδια. Η νοημοσύνη σας, σάς εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα μέσα για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά ότι σας απασχολεί. Η μεθοδικότητα είναι απαραίτητη στις δραστηριότητες σας όπως και η διπλωματία στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Κερδίστε χρόνο, εκεί που δεν έχετε έτοιμες απαντήσεις

Καρκίνος

Η εβδομάδα προβλέπεται επεισοδιακή αλλά εσείς παρουσιάζεστε ψύχραιμοι για να αντιμετωπίσετε τους αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν. Οι πλανητικές επιρροές θα δώσουν μια έμφαση σε επαγγελματικά ενδιαφέροντα, σε ερωτικές ιστορίες αλλά και σε ενδεχόμενες οικονομικές ανακατατάξεις. Οι μέρες αυτές προβλέπονται εποικοδομητικές αλλά συχνά θα είναι κουραστικές. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε ταλαιπωρίες όπως επίσης αποφύγετε να ανοίξετε μέτωπα και αντιπαραθέσεις.Προέχει η οικονομία δυνάμεων

Λέων
Οι μέρες αυτές θα είναι έντονα επεισοδιακές, με αιφνίδια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, και αντιξοότητες από επαγγελματικής πλευράς Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας προβληματίσουν για την εξέλιξη των βασικών σας τομέων ενώ ο Άρης από τους Διδύμους, θα δοκιμάσει την αντοχή, την νευρικότητα και τον παράγοντα της τύχης στην εκτέλεση της δουλειάς σας. Προσέχετε τα συμφέροντα σας και μην λειτουργείτε συναισθηματικά, στις πιέσεις του περιβάλλοντος.Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους που εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Παρθένος
Η εβδομάδα σας υποχρεώνει να εκφραστείτε να κινηθείτε και να διαπραγματευτείτε τις υποθέσεις σας. Ωστόσο τις μέρες αυτές δεν είναι εύκολο να πετύχετε αυτό που θέλετε. Οι διαφωνίες με οικείους θα είναι συχνές , όπως υπάρχει περίπτωση και για μια απώλεια, ένα χωρισμό ή μια ρήξη στην κοινωνική σας ζωή. Εκείνο που χρειάζεται, είναι να φανείτε διαλλακτικοί σε ώρες έντασης και να αποφύγετε κρίσεις και λεκτικούς πολέμους.Αισθηματικά είστε λίγο ευάλωτοι αυτό το διάστημα

Ζυγός
Οι αρχές του Μαΐου δημιουργούν μεγάλα κύματα συναισθηματικών αναμοχλεύσεων και σας φέρνουν αντιμέτωπους με ανθρώπους που δεν είχατε υπολογίσει ότι θα μπορούσαν να σας ταλαιπωρήσουν ή και να σας προδώσουν. Ωστόσο συνεχίζετε να υπερασπίζεστε την ασφάλεια της δουλειάς σας και των κεκτημένων σας, να απομακρύνεστε από αρνητικούς ανθρώπους και να μην επηρεάζεστε από φήμες. Ελέγχετε την ασφάλεια των οικονομικών σας και μην ρισκάρετε.Αποφύγετε ταξίδια, δικαστήρια και αβέβαιες συναλλαγές.

Σκορπιός
Την εβδομάδα αυτή θα ζήσετε γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή και μια μικρή δοκιμασία στα ερωτικά σας. Ο Άρης στους Διδύμους κάνει πιο απαιτητικά τα αιτήματα των άλλων και πιο ενοχλητική την συμπεριφορά του προς εσάς. Παραμείνετε ψύχραιμοι ελέγχοντας τις αντιδράσεις σας και προτιμώντας την εκδοχή μιας πρόσκαιρης συνθηκολόγησης από εκείνη ενός ανοικτού πολέμου. Οι δυσκολίες στην δουλειά σας είναι μια χρήσιμη πληροφορία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας και ανάλογα να προσαρμοστείτε.

Τοξότης
Η εβδομάδα ευαισθητοποιεί την εργασία σας και φέρνει προβλήματα υγείας. Προσέξτε την σωματική σας ακεραιότητα και εν γένει την ασφάλεια σας τις επόμενες μέρες. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και ελέγχετε τον τρόπο που μετακινείστε ή οδηγείτε. Κάποια οικονομικά προβλήματα διογκώνονται αλλά χρειάζεται ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσετε. Κάποια έκτακτα έξοδα βγαίνουν στην επιφάνεια. Διατηρήστε τις βασικές ισορροπίες και μην θίγετε τα κακώς κείμενα. Ερωτικά προσαρμοστείτε στο κλίμα που κυριαρχεί χωρίς γκρίνιες και σχολιασμούς.

Αιγόκερως
Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι θα σας απασχολήσει η σχέση σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο αλλά θα εισπράξετε αρκετή δοκιμασία από την συμπεριφορά του. Προστατεύστε τα συμφέροντα σας τα επαγγελματικά, μην προκαλείτε τους αντιπάλους σας, περιορίστε τα έξοδα σας και μην κάνετε ένα σημαντικό ξεκίνημα τώρα. Κινηθείτε διακριτικά και μεθοδικά στους χώρους που εγκυμονούν κινδύνους και αρνητικό κλίμα. Μην βιάζεστε να κάνετε σχέδια για το εγγύς μέλλον, απλώς φροντίστε την ασφάλεια της καθημερινότητάς σας. Το κλίμα της εποχής μπορεί να σας διεγείρει, αλλά οι προσπάθειες σας δεν είναι εύκολο να ευοδωθούν.

Υδροχόος
Το κλίμα γίνεται επεισοδιακό τις προσεχείς μέρες. Θα πρέπει να φανείτε ρεαλιστές και επιφυλακτικοί σε ότι διαδραματίζεται τώρα σε επίπεδο προσωπικής ζωής αλλά και σε επίπεδο επαγγελματικής εξέλιξης. Τυχόν δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς έχουν περιστασιακό χαρακτήρα. Φροντίστε να είστε ευέλικτοι και όχι αντιδραστικοί ή απελπισμένοι. Η αγάπη ενός ανθρώπου θα ενισχύει συχνά το ηθικό σας και θα σας απαλλάξει από το άγχος για το συναισθηματικό σας μέλλον.Φανείτε εχέμυθοι σε ότι σας εμπιστεύονται. Πολλοί δίνετε και πάλι κοινωνικές εξετάσεις!

Ιχθύς
Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις επόμενες μέρες στη ζωή σας. Πολλά πράγματα αλλάζουν και οι εξελίξεις δείχνουν ότι διαμορφώνεται μια καινούργια κατάσταση γύρω σας, αρκετά ενοχλητική μεν, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσετε θαρραλέα και να αντέξετε τις αλλαγές που υπαγορεύουν τα γεγονότα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες, περιττά έξοδα, πολυσύχναστους χώρους ή ακατάλληλες συναναστροφές.Ερωτικά κινδυνεύετε να παγιδευτείτε σε μια κατάσταση η οποία θα σας εκθέσει ή θα σας κοστίσει οικονομικά

oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: