Σε Τροχιά Σύγκρουσης η Τουρκία με Ελλάδα και ΗΠΑ – Δείτε το Βίντεο ΣΟΚ με τις Πολεμικές Δηλώσεις του Ερντογάν!
Www.true.gr

Σε Τροχιά Σύγκρουσης η Τουρκία με Ελλάδα και ΗΠΑ – Δείτε το Βίντεο ΣΟΚ με τις Πολεμικές Δηλώσεις του Ερντογάν!

Ένα ακόμη εθνικιστικό παραλήρημα από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του από το Αφιόν Καραχισάρ, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του στο 6ο τακτικό συνέδριο του ΑΚΡ , στην οποία ανέφερε ρητώς και κατηγορηματικώς ότι η χώρα του κινείται για το «κόκκινο μήλο» ( δηλαδή την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας αλλάζοντας τα σημερινά σύνορα και εις βάρος Ελλάδος-Βουλγαρίας ) ενώ υπενθύμισε και πάλι την συνθήκη της Λωζάνης «η οποία βάζει εμπόδια στην πορεία αυτή» .

Εντογάν: Ότι δεν κατάφεραν, τότε την 15η Ιουλίου προσπαθούν τώρα ( ΗΠΑ). Τότε ότι έκαναν το έκαναν με σκοπό να διαταράξουν τα οικονομικά του έθνους, το έκαναν για να μας διαλύσουν αλλά έφαγαν «χαστούκι».

Οι δειλοί δεν μπορούν να χτίσουν μνημείο νίκης. Το ξέρουν αυτό. Λοιπόν, τι λέει ο Μωάμεθ σε όσους δίνουν συνεντεύξεις σε τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης; ότι «πηγαίνουν από πανηγύρι σε πανηγύρι».

Την ίδια στιγμή, τι λέει ο Μωάμεθ ; Ο στόχος είναι κόκκινο μήλο. Το κόκκινο μήλο δεν είναι ένα συγκεκριμένο σημείο, δεν είναι ένα σημείο που τελειώνει, αλλά είναι το όνειρο . Εμείς θα συνεχίσουμε λοιπόν να βαδίζουμε με αυτόν τον τρόπο, έως το τέλος με την άδεια του Αλλάχ».

Θα έχουμε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Τουρκία με μεγαλύτερα όρια και σύνορα αλλά και μια ισχυρή παρουσία στη διεθνή σκηνή στην οποία κάθε βήμα μας θα γίνεται και πιο δυναμικό .

Το γεγονός είναι ότι ο αγώνας αυτός μπορεί να συνεχιστεί με αδιάκοπο και αποφασιστικό τρόπο και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι κάνουμε τα καθήκοντά μας σωστά.Πρέπει να εργαστούμε πέρα από τα σύνορα μας να πεθαίνουμε ως μάρτυρες πληρώνοντας το χρέος μας με τη ζωή μας , πολεμώντας για το μέλλον μας.

Περίπου 1595 τρομοκράτες έχουν έχουν εξουδετερωθεί με την επιχείρηση «κλάδος ελαίας» .

Δεν θέλουμε και δεν ξεχνούμε τις απώλειες μας, καθώς δεν ξεχάσαμε την συνθήκη της Λωζάνης. Ενώ δεν έχουμε ξεχάσει τα βήματα που έχουμε κάνει για την ενσωμάτωση μας με τη διεθνή κοινότητα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά δεν έχουμε ξεχάσει το ύπουλο τρόπο που μας οδήγησαν τότε το 1922 . Φυσικά, δεν θα ξεχάσουμε ούτε τα μυστικά, τις ανοικτές προδοσίες, τα ψευτιά και την υποκρισία της δύσης .

Έχουμε θέτει τα θεμέλια της νέας Τουρκίας του 2071 . Επί του παρόντος, υπάρχει μια Τουρκία στην οποία πετούν τουρκικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και πολεμικός εξοπλισμός.

Δεν ξεχάσαμε ποτέ εκείνους που έλεγαν «το Κογκρέσο δεν επιτρέπει» αυτά τα όπλα και μας έκλειναν την πόρτα.

Τώρα έχουμε μια Τουρκία που παράγει τεθωρακισμένα οχήματα, έχουμε τώρα μια Τουρκία που παράγει άρματα μάχης , τυφέκια και πυρομαχικά.Επειδή δεν κοιτάμε μόνο μέχρι το 2023, αλλά και μετά από αυτό βαδίζουμε στον μέλλον . Ρίχνουμε τις βάσεις για το 2071( 1000 χρόνια από την μάχη του Ματζικέρτ και την εισβολή των Σελτζούκων στην Μικρά Ασία) .

Συνεχίζοντας ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: Ο Μωάμεθ είναι ήδη στο δρόμο μας . Έχουμε ένα μεγάλο αγώνα … Ελπίζω ότι η κατάκτηση να έρθει πιο κοντά. Περπατάμε σε αυτό το μονοπάτι πιστεύοντας, στα καλά νέα. Η νίκη με το θέλημα του Αλλάχ είναι όλο και πιο κοντά», καταλήγει ο ίδιος .

Πρόκειται για προοίμιο σαφώς πολεμικών εξελίξεων τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο. Ο Ερντογάν δεν τα βρήκε με τις ΗΠΑ, παρά τις δηλώσεις «περί εξομάλυνσης των σχέσεων» μεταξύ ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Τουρκίας.

Ενώ όλα δείχνουν ότι κινούμεθα πλέον σε εξελίξεις …που μυρίζουν πόλεμο Ελλάδος –Τουρκίας μιας και δεν συμφώνησαν οι νέο-οθωμανοί με τους Αμερικανούς σε τίποτα όσον αφορά την Ελλάδα και όλα πλέον δείχνουν ότι είμαστε σε σαφή τροχιά «σύγκρουσης».

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr