Σε τρείς ημέρες κόβεται το χαμόγελο και το χιουμοράκι απο τον φονιά της Καρολάϊν
Www.true.gr

Σε τρείς ημέρες κόβεται το χαμόγελο και το χιουμοράκι απο τον φονιά της Καρολάϊν

Οι αναφορές που έχουμε μέσα απο τις φυλακές κάνουν λόγο για έναν κρατούμενο που όχι απλά δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τις συνέπειες της πράξης του αλλά αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία και χιούμορ.

Μάλιστα όταν ζήτησε να μάθει για τα επαγγέλματα μέσα στις φυλακές έκανε και χιουμοράκι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους λέγοντας “Θέση πιλότου έχετε για μένα;”. 


Τις περισσότερες ώρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δείχνει να έχει πάει σε κατασκήνωση και όχι στην φυλακή. Μόνο που αυτό το χαμογελάκι θα κοπεί απότομα, μιας και σε τρείς ημέρες, ο ανακριτής που έχει αναλάβει περαιτέρω την έρευνα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάϊν σηκώνει και πάλι τα μανίκια. Και σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να καλέσει για καταθέσεις πολύ κόσμο που γνώριζε “τα του ζευγαριού”.

Όπως και θα έχει στα χέρια του τα συμπεράσματα και τις αναλύσεις-πορίσματα του αρμοδίου τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για τα ηλεκτρονικά ευρήματα. Είναι πολύ πιθανό ο Μπάμπης να κληθεί εκ νέου για συμπληρωματική κατάθεση. Και τότε το χαμογελάκι θα σβήσει απο το πρόσωπό του. Είναι σίγουρο.

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr