Σε συναγερμό η Λάρισα: Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών από έναν άνδρα

Τις καταγγελίες από τρεις μητέρες στη συνοικία της Χαραυγής στη Λάρισα, τα παιδιά των οποίων ήρθαν αντιμέτωπα με μια παράξενη συμπεριφορά του ίδιου άντρα που οδηγούσε ένα λευκό βαν ερευνά η αστυνομία.

«Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας, όταν μια φίλη μου με ενημέρωσε πως η κόρη της είχε δεχθεί την ενόχληση του οδηγού του άσπρου βαν και μάλιστα σε σημείο που το κοριτσάκι είχε εκδορές στα πόδια και στα χέρια στην προσπάθειά της να αποφύγει το βαν και έναν σκουπιδοτενεκέ που στεκόταν μπροστά της. Όπως ήταν φυσικό το νέο μαθεύτηκε κατευθείαν στη συνοικία μας, ωστόσο δεν έδωσα μεγάλη σημασία, παρά ενημέρωσα και τα δικά μου παιδιά για να έχουν το νου τους. Το επόμενο βράδυ όμως, ήταν ο δικός μου γιος, 12 ετών, ο οποίος ήρθε στο σπίτι τρομαγμένος γιατί όπως μας ενημέρωσε δέχθηκε, την ώρα που περπατούσαν μαζί με έναν φίλο του, την επίθεση του άντρα με το βαν», ανέφερε η μητέρα.

«Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε το παιδί και να μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με τη λέξη ‘επίθεση’. Το παιδί μας εξήγησε πως ο άγνωστος άντρας τους πλησίασε και τους ζήτησε να πάνε κοντά τους γιατί κάτι ήθελε να τους πει. Αυτά δεν υπάκουσαν και την ώρα που άρχισαν να απομακρύνονται πιο γρήγορα εκείνος γύρισε το αμάξι προς την κατεύθυνσή τους και άρχισε να τους ακολουθεί… Όπως ήταν φυσικό απευθυνθήκαμε στην αστυνομία την επόμενη μέτρα και καταγγείλαμε το γεγονός…», πρόσθεσε.«Εμείς σε καμία περίπτωση δεν καταγγείλαμε προσπάθεια απαγωγής ή απόπειρα βιασμού ή κάτι παρόμοιο. Καταγγείλαμε την ύποπτη συμπεριφορά ενός ανθρώπου τον οποίο έχουν δει αρκετοί. Φοβόμαστε ως γονείς και κάνουμε, θεωρούμε, αυτό που θα έκανε κάθε γονιός στη θέση μας. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λάρισας ήδη κάνουν τη δουλειά τους και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε. Δεν θα ήθελα όμως να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό…», ανέφερε η γυναίκα

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές που επικαλείται το onlarissa.gr, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, σημειώνοντας πως “οι έρευνες συνεχίζονται απ’ όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες”, χωρίς επί της παρούσης να έχει βρεθεί η άκρη που θα ξετυλίξει το κουβάρι αυτής της περίεργης υπόθεσης.

πηγή: thecaller.gr