Σε πελάγη ευτυχίας διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής: Μπαμπάς για πρώτη φορά δείτε τις φωτό από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Μανιάτης καθώς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύζυγός του, Ιωάννα Γαλλή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στην Κλινική ΡΕΑ. Η μαμά και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρουν εξιτήριο για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Συγγενείς και φίλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσαν να βρεθούν κοντά στο ζευγάρι από την πρώτη κιόλας στιγμή, προκειμένου να δουν από κοντά το μωράκι να τους ευχηθούν. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς ανήρτησαν στο Instagram και φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, τις οποίες ο ευτυχής μπαμπάς αναδημοσίευσε στα stories του.

Ο Γιάννης και η Ιωάννα, μάλιστα, λίγο μετά τον τοκετό, έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους, η οποία κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της κλινικής στο Instagram, ενώ ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν παίκτης της Αλάνιασπορ μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους followers του, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με τον μικρό του πρίγκιπα στην αγκαλιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή : tlife.gr