Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της σχολίασε μία ατάκα που ειπώθηκε από τον Γιώργο προς τη Δούκισσα Νομικού στον αέρα του «Πρωινού».

Η ξαφνική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Πρωινό», μόλις 14 ημέρες μετά την πρεμιέρα «τάραξε» το τηλεοπτικό τοπίο. Τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός, όσο και η Δούκισσα Νομικού χθες Κυριακή, ανακοίνωσαν τη διακοπή της συνεργασίας και την αποχώρηση της παρουσιάστριας από το «Πρωινό».

Κατερίνα Καινούργιου: Τι δήλωσε για ατάκα του Γιώργου προς την Νομικού

Το πρωί της Δευτέρας και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το χρονικό της συνεργασίας του Γιώργου Λιάγκα με τη Δούκισσα Νομικού, κάνοντας μία τοποθέτηση για μία συγκεκριμένη ατάκα του παρουσιαστή στον αέρα που έφερε σε αμηχανία την Δούκισσα Νομικού και μάλιστα ειπώθηκε την Πέμπτη, την τελευταία ημέρα δηλαδή που η Δούκισσα εμφανίστηκε στην εκπομπή.

«Σε μία γυναίκα κι εφόσον το πάμε και σε μητέρα – αν και δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί- και σε μια παντρεμένη, δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα. Αυτό έγινε την Πέμπτη, την Παρασκευή η Δούκισσα δεν βγήκε στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα να δικαιολογεί την απουσία της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.