Σε Τραγική Κατάσταση η Μητέρα που Πήρε το Μωρό της με Εγκεφαλική Αιμορραγία από τον Παιδικό Σταθμό.
Www.true.gr

Σε Τραγική Κατάσταση η Μητέρα που Πήρε το Μωρό της με Εγκεφαλική Αιμορραγία από τον Παιδικό Σταθμό.

Ένα βρέφος ηλικίας έξι μηνών υπέστη αιμορραγία από τον εγκέφαλο μετά από πιθανή σωματική κακοποίηση του σε έναν παιδικό σταθμό του Κάνσας, λένε οι γονείς του. Όταν παρέλαβαν τον Glen Braun από τον παιδικό σταθμό στο Shawnee νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έκανε συνεχώς εμετό. Οι γονείς του συνειδητοποίησαν σύντομα ότι είχε ένα μεγάλο κόκκινο σημάδι στο πρόσωπό του, και μια αξονική τομογραφία έδειξε ότι το παιδί είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γονείς του παιδιού λένε ότι ήταν απολύτως καλά το πρωί, όταν έφτασε στην εγκατάσταση, αλλά πολύ άρρωστος όταν τον παρέλαβαν.

«Η βρεφονηπιοκόμος κρατούσε τον Glen και ο γιος μου είχε κάνει εμετό πάνω του και η ίδια είπε έκανε εμετούς», δήλωσε η Sarah Braun, η μητέρα του αγοριού. Όταν έφεραν το μωρό στο σπίτι και το καθάρισαν, οι γονείς του συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε κάτι πιο σοβαρό. «Μόλις άρχισα να τον κρατάω, έκανε εμετό πάνω μου. Είχε ένα κόκκινο σημάδι στο πρόσωπό του», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού, Brett Braun.

Όταν ο Glen συνέχισε να κάνει εμετό αργότερα εκείνο το βράδυ, το ζευγάρι τον πήγε σε έναν παιδίατρο που τους έστειλε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους είπαν τα ανησυχητικά νέα, επισημαίνοντας επίσης ότι το μωρό είχε υποστεί σωματική κακοποίηση. «Η αξονική έδειξε ότι είχε αιμορραγία από τον εγκέφαλο. Από εκεί μας είπαν ότι υπήρχαν ενδείξεις κακοποίησης. Πήραν την αστυνομία και τις υπηρεσίες πρόνοιας», δήλωσε ο Brett στο FOX4.


«Ήμουν συγκλονισμένος. Θέλω να πω ότι είναι 6 μηνών. Δεν γνωρίζω πώς θα μπορούσε κάποιος να τον χτυπήσει ή να του κάνει κάτι. «Υπήρχαν κόκκινοι μώλωπες που μοιάζουν με αποτύπωμα χεριού στο πρόσωπο του παιδιού και η Sarah ήρθε αντιμέτωπη με την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού για τους τραυματισμούς, με δυσάρεστα αποτελέσματα. «Μας είπε δικαιολογίες λέγοντας ότι ίσως ήταν έξω από το δωμάτιο και ένα άλλο παιδί να το έκανε αυτό», δήλωσε η Sarah. Η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού δεν έχει κατηγορηθεί αλλά έχει ανασταλεί η άδεια της από το Υπουργείο Υγείας και Περιβάλλοντος του Κάνσας.

Η αστυνομία του Shawnee ερευνά την υπόθεση, υποδεικνύοντας ότι το παιδί μπορεί να χτυπήθηκε με χέρια ή πόδια. Οι γονείς είναι συντετριμμένοι από το περιστατικό και δηλώνουν ότι δεν περίμεναν να γίνει κάτι τέτοιο στο γιο τους. «Δεν ξέρω τι να πω. Κάναμε όλα τα σωστά βήματα», δήλωσε ο Brett, για την επιλογή της φροντίδας για το παιδί τους. «Πήγαμε στην κρατική ιστοσελίδα. Της κάναμε συνέντευξη. Κάναμε ό, τι έπρεπε. Δεν γνωρίζω τη σωστή απάντηση.»Η Sarah είναι επίσης σοκαρισμένη από το περιστατικό, λέγοντας,» Ήταν πραγματικά δύσκολο. Τα παιδιά είναι όλη μου η ζωή. Η οικογένειά μου είναι ολόκληρος ο κόσμος μου.»


Η αστυνομία σκοπεύει να υποβάλει τα ευρήματά της και τα αποδεικτικά στοιχεία στον εισαγγελέα της επαρχίας Johnson County έως το τέλος της εβδομάδας και το γραφείο αυτό θα αποφασίσει εάν πρέπει να κατατεθεί ποινική δίωξη.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr