Σχολεία: Τέλος το σενάριο για εκ περιτροπής διδασκαλία – Γιατί το απέρριψε η κυβέρνηση

Ένα από τα βασικά σενάρια για το άνοιγμα των σχολείων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, που εξέταζε η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, ήταν η εκ περιτροπής διδασκαλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, αυτό το σενάριο φαίνεται να έχει πλέον απορριφθεί, καθώς η κυβέρνηση θεωρεί ότι προκαλεί εκπαιδευτικές ανισότητες.

Σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επιβεβαίωσε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου και πλέον αυτό που μένει είναι η ανακοίνωση των μέτρων προστασίας που θα ληφθούν τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

Ένα από τα βασικά σενάρια για το άνοιγμα των σχολείων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, που εξέταζε η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, ήταν η εκ περιτροπής διδασκαλία. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, αυτό το σενάριο φαίνεται να έχει πλέον απορριφθεί, καθώς η κυβέρνηση θεωρεί ότι προκαλεί εκπαιδευτικές ανισότητες.
Σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επιβεβαίωσε ότι έχει “κλειδώσει” η 7η Σεπτεμβρίου για το άνοιγμα των σχολείων και πλέον αυτό που μένει είναι η ανακοίνωση των μέτρων προστασίας που θα ληφθούν τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς.