Σάστισε μέχρι και ο Τραμπ: Οι φώτο του Άδωνι στη Νέα Υόρκη που έγιναν talk of the town [εικόνες]
Www.true.gr

Σάστισε μέχρι και ο Τραμπ: Οι φώτο του Άδωνι στη Νέα Υόρκη που έγιναν talk of the town [εικόνες]

O Άδωνις Γεωργιάδης είναι πλέον πολίτης του κόσμου. Η φωτογραφία του να περπατάει με κοστούμι, γραβάτα και γυαλιά ηλίου στους δρόμους της Νέας Υόρκης έγινε αμέσως viral καθώς την ανέβασε ο ίδιος πολύ υπερήφανος στα προσωπικά του social media. Και πόσο ταιριαστός ήταν στην πόλη αυτή.

Το σύμβολο του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού, η κοιτίδα του καπιταλισμού είχε την τιμή να περπατηθεί από ένα νέο σύμβολο του χώρου της πολιτικής, της τηλεπώλησης και της κωμωδίας γενικότερα.

Φυσικά το ταξίδι του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούσε να έχει μόνο μία αναμνηστική φωτογραφία. Η συλλογή του υπουργού στις μέρες που έζησε στο «Μεγάλο Μήλο» απαριθμεί εκατοντάδες φωτογραφίες που δείχνουν, αν καταφέρεις να τις βάλεις σε χρονική σειρά, μία λογική αλλαγή στον ήρωα που απεικονίζουν καθώς αυτός προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της πόλης που τον φιλοξενεί.

Εμείς στο Menshouse καταφέραμε να εξασφαλίσουμε κάποιες από τις φωτογραφίες αυτές του Αδώνιδος και να σας τις παρουσιάσουμε σε τυχαία σειρά.

Πόσο πολύ άλλαξε η πόλη σύμβολο του αμερικάνικου ονείρου των Άδωνη; Παρέμεινε το ίδιο ταπεινός όσο πριν; Τι άλλαξε στην εμφάνιση και στο ντύσιμό του; Επηρεάστηκε από τη μόδα των νεοϋορκέζων ή τους επηρέασε ο ίδιος;

Όλα αυτά απαντήθηκαν στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.
Με τη νεολαία της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ του Μπρούκλιν σε στιγμές χαλάρωσης.


Με κάζουαλ νεοϋορκέζικο ντύσιμο σε βόλτα στην πόλη.


Από την επίσκεψη στους ομογενείς της Αστόρια. Κάτι διακριτικό να τους θυμίσει την πατρίδα και ό,τι άφησαν πίσω οι πρόγονοί τους.


Το αμερικάνικο κοινό είναι μία τεράστια αγορά που πρέπει να εκμεταλλευτείς όταν σου δοθεί η ευκαιρία. Τα λιγουρεύονται, τα λιμπίζονται, τα ζαχαρώνουν και στη Νέα Υόρκη. Νανογιλέκα την επόμενη φορά.
ΝΔ στην Ελλάδα και Τραμπ στην Αμερική. Συγγνώμη αν πονάει κάποιους.


Ένα σύμβολο φοράει ένα άλλο σύμβολο. Το Άδωνι της Ελευθερίας.


Κάπτεν Άδωνης. Ο ήρωας που η Νέα Υόρκη χρειάζεται ήρθε από την Αθήνα για να κάνει τους Αμερικάνους πολίτες να νιώσουν πιο ασφαλείς.


Mουσικοί του δρόμου και Νέα Υόρκη είναι δύο τόσο συνυφασμένες έννοιες. Όλα για μία καλή περφόρμανς γίνονται, στους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κόσμου.

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr