Σάστισε η Μαλέσκου – Συνεργάτιδα της εκπομπής της αποκάλυψε on air ότι έχει περάσει καρκίνο

Love It: Σάστισε η Ιωάννα Μαλέσκου με την εξομολόγηση της συνεργάτιδας της εκπομπής.

Η Κατερίνα Νινιού με αφορμή την συζήτηση γύρω από το χαμό της Φώφης Γεννηματά, αποκάλυψε στον «αέρα» πως έχει περάσει καρκίνο του μαστού.

«Είχα περάσει καρκίνο του μαστού πριν δέκα χρόνια. Το πέρασα δύσκολα γιατί αναγκάστηκα να κάνω και κάποιες χημειοθεραπείες αλλά το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη. Ένα βράδυ έπιασα κάτι ψηλαφίζοντας το στήθος μου και είπα ότι δεν είναι τίποτα.

Έτυχε και βρέθηκε μια γυναίκα δίπλα μου και μου είπε πάμε τώρα στο γιατρό… Το πρόλαβα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν σε όλο αυτό. Το πέρασα και το ξεπέρασα. Όταν ο γιατρός σου λέει ότι έχεις καρκίνο, στην αρχή δεν το πιστεύεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι δεν άκουσα καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Εμφανώς σαστισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου, είπε: «Κατερίνα μου, δεν το γνώριζα αυτό. Ομολογώ ότι έχω σαστίσει, δεν έχουμε ξαναμιλήσει γι αυτό. Σε θαυμάζω, σε καμαρώνω, σε αγαπώ, όχι μόνο ως συνεργάτιδα, αλλά και ως άνθρωπο και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Τώρα κατανοώ πολλά περισσότερα για σένα».

Δες το σχετικό απόσπασμα

πηγη: gossip-tv.gr