Σύμφωνα με πληροφορίες από το MyTv, η υγεία του Αστέρη, τον οποίο υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης, στα νέα επεισόδια κλονίζεται και θα έρθει αντιμέτωπος με μεγάλο κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, η σύλληψη του Μαθιού για τον φόνο του Άγγελου ταράζει την οικογένεια, αλλά πολύ περισσότερο την Καλλιόπη, η οποία, όπως θα δούμε, κρύβει ένα μεγάλο, ένοχο μυστικό. Μάλιστα, η ίδια πηγαίνει αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ομολογεί πως εκείνη χτύπησε με το ψαλίδι τον Άγγελο και τον σκότωσε. Ο Αντώνης δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και ανακρίνει την Καλλιόπη. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα, αλλά όλοι είναι βέβαιοι ότι λέει ψέματα για να καλύψει τον γιο της.

Nikiforos_Mathios

Στο μεταξύ, ο Φραγκιαδάκης δίνει άμεσα εντολή για τη σύλληψη της Καλλιόπης και αυτομάτως ο Μαθιός αποφυλακίζεται. Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και με όσα λέει «καίει» την καπετάνισσα. Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό.

Δείτε το τρέιλερ του Β’ κύκλου

ΣΑΣΜΟΣ ΤΡΕΙΛΕΡ Β' ΚΥΚΛΟΥ

Ο Μαθιός καταρρακώνεται συνειδητοποιώντας ότι η μητέρα του έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο τι πραγματικά συνέβη στο ιατρείο του Άγγελου και ο γιατρός κατέληξε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αστέρης και Μαθιός είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθούν να βρουν τρόπο να βοηθήσουν τη μητέρα τους αλλά και να καταλάβουν και οι ίδιοι τι την έκανε να επιτεθεί στον Άγγελο. Η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Kalliopi_Asteris

Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται. Αρχίζει να νιώθει άρρωστος, αλλά δεν εξομολογείται την αλήθεια σε κανέναν, καθώς κανείς πέρα από τον Μαθιό δεν γνωρίζει πως έχει δώσει το νεφρό του για να σώσει την Αργυρώ.

Όσο περνά ο καιρός, η αδιαθεσία που νιώθει μεγαλώνει. Κάποια στιγμή, καθώς οδηγεί χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κινδυνεύει. Ενώ σταματάει ώστε να νιώσει καλύτερα, θα τον δούμε να έχει μία συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία βρίσκεται στον δρόμο του. Οι δυο τους έχουν ακόμη μία συζήτηση με ένταση, αλλά συνειδητοποιούν ακόμη μία φορά πως όσα νιώθουν ο ένας για τον άλλον δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστούν.

Asteris_Argyro