Η νέα σεζόν του «Σασμού» ξεκίνησε ήδη, με τις ραγδαίες εξελίξεις να αλλάζουν τα δεδομένα.

Η σύλληψη του Μαθιού με την κατηγορία ότι εκείνος σκότωσε τον Άγγελο έχει φέρει τα πάνω κάτω και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν ποια είναι η αλήθεια. Εκτός από την έρευνα για τη δολοφονία, δύο χωρισμοί θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια.

Αργυρώ και Σταύρος

Το πρώτο ζευγάρι που περνάει κρίση αρχικά και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον χωρισμό είναι η Αργυρώ με τον Σταύρο.

«Σύμφωνα με τα spoilers που διέρρευσαν, η Αργυρώ έχει φτάσει στα όριά της μετά τον θάνατο του Αγγέλου και ούτε ο Σταύρος δεν μπορεί να τη συνεφέρει. Παράλληλα, ο Αστέρης προσπαθεί να την προσεγγίσει για να της εξηγήσει ότι ο Μαθιός δεν είναι ο δολοφόνος του Αγγέλου, όπως η ίδια πιστεύει, ενώ δεν διστάζει να της πει πως δεν έπαψε ποτέ να έχει αισθήματα για εκείνη. Τα πράγματα περιπλέκονται, όταν ο θείος της Αργυρώς θα μάθει για την σχέση της με τον Αστέρη, και την προσπάθεια που έγινε από την οικογένεια του για σασμό.

Η κατάσταση χειροτερεύει, όταν ο Παύλος κατηγορείται από τους Σταματάκηδες ότι αυτός ξεκίνησε τη βεντέτα και όλο αυτό οδηγεί την Αργυρώ και τον Σταύρο πιο γρήγορα στον χωρισμό.

Νικηφόρος και Τζένη

Το δεύτερο ζευγάρι που θα χωρίσει στα επόμενα επεισόδια είναι ο Νικηφόρος και η Τζένη. Παρόλο που η Τζένη ήταν στο πλευρό του Νικηφόρου και τον βοήθησε να ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του, δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί τη νέα κρίση στη σχέση τους. Έτσι, πολύ σύντομα το ζευγάρι θα οδηγηθεί στον χωρισμό και μάλιστα ένα άλλο κορίτσι θα μπει στη ζωή του Νικηφόρου.

Πηγή: Ciao