Ο Σασμός κρύβει πολλές δραματικές στιγμές για τη συνέχεια…

Ο Σασμός συνεχίζεται με δυσάρεστες εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια και αφορούν στην υγεία της Αργυρώς, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα μία μεγάλη δοκιμασία, που αυτή τη φορά έχει να κάνει με την υγεία της. Η κοπέλα, αν και προσπαθεί να κρύψει από όλους πως δεν αισθάνεται καλά, δεν τα καταφέρνει.

Σασμός: Το μυστικό δεν είναι ασφαλές
Η κατάστασή της μέρα με τη μέρα επιδεινώνεται και εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στον Σταύρο και στη Βασιλική. Οι δύο τελευταίοι, όπως επίσης και ο Άγγελος, στέκονται στο πλευρό της και πολύ σύντομα η Αργυρώ ξεκινάει μια σειρά εξετάσεων. Οι γιατροί δεν έχουν καλά νέα για την Αργυρώ, η οποία, όπως γράφει στο MYtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση.

Η Αργυρώ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα, η οποία καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη. Η Μαρίνα δεν αντέχει να χάσει και την κόρη της και λυγίζει. Η Αργυρώ, όμως, της ζητάει να μη μαθευτεί στο χωριό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ενώ νομίζει ότι το μεγάλο μυστικό της είναι ασφαλές, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο.

Σασμός: Η έσχατη λύση
Όσο περνάει ο καιρός η υγεία της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός προτείνει την έσχατη λύση. Πρέπει να κάνει άμεσα μεταμόσχευση και πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλοι οι άνθρωποι που την αγαπούν είναι στο πλευρό της και δίνουν μάχη με τον χρόνο για να την σώσουν. Υποβάλλονται στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να μάθουν αν κάποιος είναι συμβατός δότης.

Σασμός: Τα νέα είναι άσχημα
Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας τους πως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους και πρέπει άμεσα να βρεθεί μόσχευμα για την Αργυρώ. Τα νέα, όμως, από τις εξετάσεις δεν είναι ενθαρρυντικά. Κανένας από όσους έδωσαν δείγμα δεν είναι συμβατός.

Πηγή : zappit.gr