Νέα είσοδος στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA.

Νέος έρωτας χτυπά την πόρτα της Αργυρώς στα νέα επεισόδια του «Σασμού» σύμφωνα με ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη για τον «Τηλεθεατή».

Τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Μετά την οδυνηρή απώλεια του μονάκριβου γιου της και την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης της, η Μαρίνα αποφασίζει να την πάρει και να φύγουν από την Κρήτη. Μάνα και κόρη θα επισκεφθούν τους συγγενείς τους στα Ιωάννινα.

Σασμός | Επίθεση στον Μαθιό από τους Βρουλάκηδες – Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια
Η Αργυρώ στο ταξίδι αυτό θα γνωρίσει έναν άνθρωπο που θα φωτίσει την ψυχή της και θα σταθεί βάλσαμο για τις πληγές της, τον Σταύρο, ο οποίος θα τη λατρέψει. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα ανοίξει την καρδιά της και θα του εξομολογηθεί τα πάντα για τη ζωή της: το ζοφερό κύκλο αίματος από τις βεντέτες, τον χαμό του αδελφού της Πέτρου, από το χέρι του αγαπημένου της Αστέρη,τον τραγικό έρωτα του πατέρα της Μάρκου με την Ανθούλα Σταματάκη και τον Άγγελο, τον βασανισμένο ετεροθαλή αδελφό της.

Ο Σταύρος, μαθημένος αλλιώς, μακριά από την παράδοση της βεντέτας, θα απορήσει και θα συγκλονιστεί με αυτό που ακούει, αλλά θα σταθεί δίπλα της, φωτίζοντας τη σκοτεινά της ζωής της.

Στον ρόλο του Σταύρου ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Πηγή: dailymedia.com.gr