Σασμός: Όχι απλά δεν φοβούνται τις Άγριες Μέλισσες, αλλά τους... κάνουν και πλάκα
Www.true.gr

Σασμός: Όχι απλά δεν φοβούνται τις Άγριες Μέλισσες, αλλά τους… κάνουν και πλάκα

O ALPHA και οι ηθοποιοί στην σειρά Σασμός όχι απλά δεν φοβούνται πλέον τον μεγάλο αντίπαλο, που λέγεται Άγριες Μέλισσες, αλλά κάνουν και πλάκα μαζί του! Ένα μοναδικό σκηνικό, προϊόν αυτοσχεδιασμού, έκλεψε την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο!

Χθες το βράδυ οι τηλεθεατές του Σασμού απόλαυσαν ένα στιγμιότυπο διακαναλικού πειράγματος και χιούμορ καθώς σε μία σκηνή οι 2 ερωτευμένοι πρωταγωνιστές, η Αργυρώ και ο Αστέρης, επισκέπτονται ένα μελίσσι.

Οι ηθοποιοί, εμφανώς καλοδιάθετοι, σε ένα αυτοσχεδιαστικό στιγμιότυπο, έκαναν ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο της σειράς του ανταγωνισμού.

Ο διάλογος και τα σχόλια στο twitter
Χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε στην Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη μια στολή μελισσοκόμου και εκείνη αναρωτήθηκε. «Και δεν τσιμπάνε;». Η απάντηση του τηλεοπτικού Αστέρη την έκανε να ξεσπάσει σε γέλια. Ένα πολύ εύστοχο λογοπαίγνιο από τον Ορφέα Αυγουστίδη που πήγαινε κατευθείαν στην σειρά του ANT1, που παίζει απέναντι: «Όχι άμα δεν τις πειράξεις, δεν τσιμπάνε! Δεν είναι άγριες».

Fan fact μάλιστα ότι η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η οποία υποδύεται την Αργυρώ Βρουλάκη, είχε την προηγούμενη σεζόν έναν ρόλο στη συγκεκριμένη σειρά του ανταγωνισμού.

Όπως ήταν αναμενόμενο η σκηνή σχολιάστηκε έντονα στα social media και ειδικά στο twitter που πήρε φωτιά.
Σασμός: Η απολαυστική σκηνή με τις… Άγριες Μέλισσες

Όχι δεν τσιμπάνε. Δεν είναι Άγριες…

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr