Ο κρυφός γιος του ισοβίτη Καραπάνου και ο άνθρωπος που θα βρεθεί ανάμεσα σε πρόσωπα και διάφορες καταστάσεις για να τις ανατρέψει ή να τις διελευκάνει.

Αλησμόνητος ως Τάκης Δοξαράς, την περασμένη σεζόν στις ‘Αγριες Μέλισσες, αλλά αυτή τη φορά, ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, έρχεται στο Σασμό του Alpha, έτοιμος να ανακαλύψει και να αποκαλύψει. Λίγο πριν τη φυγή της Μαρίνας και της Αργυρώς από την Κρήτη, στο σημερινό επεισόδιο, σύσσωμες οι θαυμάστριες του Μαθιού θα είναι σε μία μόνιμη αγωνία για την τύχη του. Οι Βρουλάκηδες τον σημαδεύουν με όπλο και εκείνος λέει ένα μόνο όνομα: Βασιλική.

Η ατάκα του Αντώνη κλέβει τις εντυπώσεις
Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης, πηγαίνει στο μαγαζί του Μαθιού για να τον προειδοποιήσει να προσέχει. Έχει μιλήσει με την Μαρίνα η οποία τον έχει διαβεβαιώσει πως δεν είναι πρόθεσή της, η εκδίκηση. Τα ξαδέλφια της όμως καραδοκούν. Η στιχομυθία μεταξύ του Μαθιού και του Αντώνη είναι απλά επική, απόψε: «Άσε τα μεγάλα λόγια και κοίτα να φυλαχθείς…Μην απομακρύνεσαι μονάχος στα χωράφια. Ο κίνδυνος παραμονεύει», του λέει ο αστυνόμος. Και όταν τον ρωτά αν φοβάται μη τον χάσει, εκείνος τον αποστομώνει: «Θέλω να έχω την ικανοποίηση να σε πιάσω εγώ, όταν έρθει η ώρα. Εντάξει;». Θα τον απογοητεύσουμε, αλλά αυτό δύσκολα θα συμβεί, να μην σας πούμε και καθόλου.

Ο Μάκης έρχεται…
Με τα τόσα φονικά και τους μπελάδες ανάμεσα στις δύο οικογένειες, ο Αντώνης θα δεχθεί μία ανέλπιστη βοήθεια, από τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη, δηλαδή τον Αργύρη Πανταζάρα. Αρχικά βέβαια στο τμήμα θα τον ζηλέψουν, γιατί έρχεται δυναμικά για να δείξει την αξία του. Υπάρχει όμως κάτι που κρύβει και εκείνος. Γενικά όλοι κάτι κρύβουν, σε αυτή τη σειρά. Και αυτό αφορά στην οικογένειά του.

Γιατί θα μάθει ότι βιολογικός του πατέρας, είναι ένας γνώριμος μας ήδη, ο ισοβίτης Καραπάνος, τον οποίο έχει απαρνηθεί λόγω των παρανομιών του, για αυτό και χρησιμοποιεί το όνομα της μητέρας του. Ο Μάκης ή Γεράσιμος, συνδέεται με την ιστορία μας με διάφορους τρόπους. Πρώτον με τον Αστέρη, όταν αποφυλακιστεί, γιατί θα έχει μάθει την προστασία που του έδινε ο Καραπάνος και μετά με τον Μαθιό. Κάτι δεν του πηγαίνει καλά εξαρχής, με τον μεγαλύτερο Σταματάκη.

Σήμερα θα έχουμε ωστόσο μία συγκηνιτική σκηνή ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Αντώνη. Είναι από τις τελευταίες που θα δούμε μαζί, καθώς εκείνη μαζί με την κόρη της, σε λίγα από τώρα επεισόδια θα πάρει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη για τα Γιάννενα. Για τη νέα τους ζωή, μακριά από θλίψη, φόνους και βεντέτες.

Πηγή : queen.gr