Σασμός: Τι θα ακολουθήσει στην επιτυχημένη ελληνική σειρά;

Είναι μια από τις σειρές, όπου το κοινό περιμένει με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο και όχι αδικαιολόγητα αφού οι εξελίξεις είναι κάθε φορά καταιγιστικές.

Spoiler ακι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός… Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν ο Κώστας Νικούλι και η Δανάη Παππά, οι πρωταγωνιστές του Σασμού, που κάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης να παίρνουν φωτιά. Οι δύο πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Alpha μίλησαν στην Κατερίνα Καινούργιου για όλα και έδωσαν spoilers όσον αφορά τις εξελίξεις στον «Σασμό».

Απάντησαν οι πρωταγωνιστές του Σασμού
Θα αποκαλύψει η Σεμίνα πώς έγινε ο φόνος;
«Θα μάθει η Αργυρώ τι συνέβη, όλα προς τα εκεί πάνε. Να μάθουμε τι έγινε στην πραγματικότητα….Δραματουργικά, θα υπάρξει μία μεγάλη σύγκρουση όπου θα γίνει η αποκάλυψη. Υπάρχουν κι άλλα γεγονότα που θα κάνουν τους χαρακτήρες να συγκρουστούν».

Γιατί παραδόθηκε ο Αστέρης αφού το όπλο εκπυρσοκρότησε;

«Ο Αστέρης είναι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί όπλα. Είδε ένα παιδί, με το οποίο είχε μία καλή σχέση, να πεθαίνει… Δεν πίστευε ότι ο Πέτρος είναι δολοφόνος. Παραδόθηκε λόγω τύψεων. Αυτό που δεν ήθελε ο Αστέρης να γίνει τελικά, γίνεται».

Ποια σκηνή σας δυσκόλεψε;

«Η σκηνή στην οποία ο Πετρής επιτέθηκε στη Θοδώρα και χρειάστηκε να της δώσει χαστούκι. Και η μεγάλη σεκάνς με τους δυο τους που ακολούθησε….

Περισσότερες πληροφορίες για τις εξελίξεις στον “Σασμό”
Τι θα γίνει από δω και στο εξής με την Θοδώρα και τον Γιώργη;
«Η Θοδώρα έχει ένα χαρακτήρα που δεν ανέχεται πολλά πολλά. Τώρα βλέπουμε ότι τα ανέχεται, ότι έχει κατεβάσει το κεφάλι γιατί πονάει για τον Πέτρο αφενός αφετέρου καταλαβαίνει την αντίδραση του Γιώργου. Δεν θα αντέξει και πολύ.

Κάποια στιγμή του λέει «άμα δε θες να πάω σπίτι μου». Θα δούμε πώς το αντιμετωπίζει ο Γιώργος. Η Θοδώρα υψώνει το ανάστημά της προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας περάσει από αυτό το χαμό και μετά επανέρχεται πιο ώριμη. Φεύγει η αλαζονεία που είχε στις αρχές και επιστρέφει με μια άλλη δυναμική, μια άλλη ενέργεια. Το βλέπει αυτό κι ο Γιώργος κι έχουμε πολύ ωραίες σκηνές για το πώς αντιμετωπίζουν τη σχέση τους».