Σασμός: Οι ήρωες επιστρέφουν και το twitter δεν τους ξεχνά ποτέ! Αυτή τη φορά και μετά την επιστροφή του Μύρωνα το κοινό υποδέχτηκε ξανά με θέρμη τον Τόλη!

Ναι, ο Θάνος Μπίρκος είναι και πάλι στη σειρά και στο twitter έγινε ξανά το «είδωλό» τους με δεκάδες σχόλια αποθεωτικά!

Όπως θα δεις και στα πρώτα του πλάνα ο ηθοποιός έχει αλλάξει με εμφανή την απώλεια των κιλών του.

«Όπως αποφασίζεις να κουρέψεις ή να βάψεις τα μαλλιά σου, έτσι αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή στη ζωή μου και να προχωρήσω με λιγότερα κιλά. Δεν ασχολήθηκα με τις ποσότητες, αλλά με την ποιότητα», είχε πει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του και όπως θα δεις η εικόνα του είναι αλλαγμένη αρκετά.

Δες τα σχόλια στη gallery

Στο σημερινό επεισόδιο

Ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη, την ώρα που ο Μαθιός είναι έτοιμος για χάρη της να πάρει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αλλά μια συνάντηση με την Αργυρώ, ίσως αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας.