Σασμός: Aπoκλειστικό spoiler για το σημερινό επεισόδιο: Η Βασιλική....
Www.true.gr

Σασμός: Aπoκλειστικό spoiler για το σημερινό επεισόδιο: Η Βασιλική….

Σασμός: Απόψε το βράδυ (10/11) οι εξελίξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη για τους ήρωες της αγαπημένης σειράς και το gossip- εξασφάλισε για εσάς ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο από το επεισόδιο.

Το απόσπασμα που θα δείτε παραπάνω είναι μία σκηνή με τη Βασιλική και τον Μαθιό που είναι μόνοι τους, στο σπίτι της Βασιλικής, πίνουν καφέ και συζητούν.

«Μόλις ο Αστέρης γίνει καλά και μπορεί να γυρίσει στη δουλειά, θα πάμε εκείνο το διήμερο που λέγαμε» λέει ο Μαθιός στη Βασιλική.

Η Βασιλική διατηρεί, αρχικά, τους ενδοιασμούς της. Και λέει στον Μαθιό: «Το έχεις σκεφτεί καλά; Και τι θα πούμε δηλαδή;».

H Bασιλική αρχικά έχει ενδοιασμούς.

Ο Μαθιός προσπαθεί να την πείσει να φύγουν μαζί για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Της ζητάει να του υποσχεθεί ότι δεν θα κάνει πίσω.


Και εκείνη δίνει την υπόσχεσή της.

Ο Μαθιός νιώθει ευγνώμων γι’ αυτό.

Είναι ευτυχισμένος που επιτέλους μπορεί να ζήσει τον έρωτά του με τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε!

«Εσύ θα πεις ότι πας στο Ηράκλειο κι εγώ στην Αθήνα. Δε θα φύγουμε μαζί… Και μετά εγώ θα σε περιμένω στον Άγιο Νικόλαο» τής λέει ο Μαθιός.


Η Βασιλική ακόμη το σκέφτεται. «Τι θα γίνει… Αν… ο Νικηφόρος… η Καλλιόπη…»

Ο Μαθιός όμως είναι αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο του και της λέει για να την πείσει: «Το μόνο πράγμα που θέλω να σκέφτεσαι είναι ότι θα είμαστε μαζί. Το φαντάζεσαι; Μετά από τόσα χρόνια να είμαστε μόνοι μας… Θέλω να μου υποσχεθείς ότι δεν θα κάνεις πίσω».

Και τότε η Βασιλική τού λέει: «Στο υπόσχομαι. Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ βέβαια. Εμείς οι δύο μόνοι μας. Σαν ψέματα μου φαίνεται».

Μαθιός: «Δε θα το μετανιώσεις».

Βασιλική: «Όχι. Αυτή τη φορά θα το τολμήσω. Πέρασα πολλές αμφιβολίες, πολλούς δισταγμούς, αλλά όχι πια. Τέλος. Τώρα δε ρωτάω. Δε με νοιάζει εάν είναι σωστό, εάν δεν είναι… Εάν είναι νωρίς, εάν είναι αργά. Όχι. Θα πάμε. Ό,τι κι αν γίνει. Γιατί το θέλω…».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με το αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr