Σαρώνει στο Διαδίκτυο: Ο Τιμοκατάλογος Φαγητών και Ποτών στη Συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο! [φωτο]
Www.true.gr

Σαρώνει στο Διαδίκτυο: Ο Τιμοκατάλογος Φαγητών και Ποτών στη Συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο! [φωτο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο νησί των ανέμων, την πανέμορφη Μύκονο. Το νησί υποδέχτηκε τους σελέμπριτις παγκόσμιας εμβέλειας, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και η μικρή κόρη του Ντόναλτ Τραμπ. Μεγαλεία λέμε. Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο οι θαμώνες του μαγαζιού που φιλοξένησε τη συναυλία του Αντώνη και του Έρος Ραμαζότι, που βρέθηκε στο πλευρό του, είχαν την ευκαιρία να θαυμάζουν ζωντανά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Πέραν όμως του μουσικού μέρους της συναυλίας, η βραδιά προσέφερε στους λίγους τυχερούς που μπορούσαν να παρίστανται έναν κατάλογο φαγητών και ποτών τα οποία πολύ δύσκολα μπορείς να βρεις σε άλλα μαγαζιά. Ένα κατάλογο που ετοιμάστηκε ειδικά για την φαντασμαγορική βραδιά που ετοίμασε ο μεγάλος Έλληνας τροβαδούρος για το εκλεκτό κοινό του.

Το Menshouse κατά αποκλειστικότητα κατάφερε να αποκτήσει έναν από τους συλλεκτικούς καταλόγους εκείνης της μαγικής βραδιάς κάτω από τον ξάστερο μυκονιάτικο ουρανό.Και όπως θα περιμένατε δεν κράτησε αυτό το αντίγραφο του μενού κρυφό αλλά σας το μεταφέρει με όλους τους κινδύνους που εμπεριέχει μία τέτοια αποκάλυψη.

Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος φαγητών και ποτών στη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο

ΠΗΓΗ: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr