Η Λάουρα  επέστρεψε σπίτι της, την περασμένη Κυριακή, αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της και ο ευτυχισμένος πατέρας, Χρήστος Σαντικάι δημοσίευσε το πρώτο τρυφερό βίντεο μαζί του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η παρουσιάστρια και ο μουσικός, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του υπογράμμισε «ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα όταν ήρθε το μωρό, ένα σοκ. Έκανε καισαρική και δεν επιτρεπόταν να είμαι μέσα».

Σχετικά με το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους, αλλά και για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, ο Χρήστος Σαντικάι επεσήμανε «η Λάουρα νιώθει απελευθερωμένη, έφυγε ένα βάρος από πάνω της κυριολεκτικά. Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του».

Συγκινημένη η Λάουρα με την καινούρια της ζωή

Από την πλευρά της, η Λάουρα, βγαίνοντας από το νοσοκομείο, με δάκρυα στα μάτια σημείωσε «συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ».

Οι πρώτες μέρες της Λάουρας  και του Χρήστου Σαντικάι στο σπίτι με το μωρό

Χθες, Τρίτη, το βράδυ, ο Χρήστος Σαντικάι δημοσίευσε στα instastories ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του.