Σάννυ Χατζηαργύρη: Η Λίλα από τους Singles σε σπάνια εμφάνιση με τα δίδυμα αγοράκια της! [εικόνες]
Www.true.gr

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η Λίλα από τους Singles σε σπάνια εμφάνιση με τα δίδυμα αγοράκια της! [εικόνες]

Από τις πιο αξιόλογες θεατρικές ηθοποιούς, τη Σάννυ Χατζηαργύρη, τη γνωρίσαμε καλύτερα από το δημοφιλές σήριαλ του Mega «Singles» που έκανε μεγάλη επιτυχία το 2004! Τα χρόνια πέρασαν και η Σάννυ το 2010, παντρεύτηκε τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια και το 2015 απέκτησαν δυο υπέροχα δίδυμα αγοράκια!

Από τότε η Σάννυ έχει τον καλύτερο ρόλο της ζωής της, αυτό τη μανούλας και δεν χάνει στιγμή από το μεγάλωμα των αγοριών της. Πριν λίγες μέρες η ηθοποιός απαθανατίστηκε με τα δυο αγοράκια της σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι! Η Σάννυ είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Τhema people» πως τον σύζυγό της της τον γνώρισε η Μαρία Σολωμού» : «Δεν θέλω να πω κάτι για τον σύζυγό μου γιατί δεν θα θέλει κι αυτός να το κάνω. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι μου τον γνώρισε η Μαρία Σολωμού, όπως και εγώ γνώρισα σε εκείνη τον Πάνο Μουζουράκη»

H γλυκιά μανούλα πήγε για ψώνια αλλά δεν αποχωρήστηκε στιγμή τα αγόρια της, κρατώντας και τα δυο απο το χέρι ή παίρνοντας αγκαλιά πότε τον ένα και πότε τον άλλο

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr