Σαμαράς: Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς- Τσίπρας, Καμμένος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», στην οποία μιλάει για την υπόθεση της Novartis, για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης Σύριζα και το καλοκαίρι του 2015, αλλά και για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός καταγγέλλει ότι «οι δόλιοι της κυβέρνησης προαναγγέλλουν, στήνουν και σπιλώνουν». «Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν. Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς» διαμηνύει, ξεκαθαρίζοντας ότι θα φτάσει έως τέλους για να αποκαλύψει «τη συμμορία της Novartis».

Μιλώντας για την περίοδο Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Σαμαράς σημειώνει ότι θεωρεί απαραίτητο να υπάρξει Εξεταστική. «Θα είχαμε ήδη βγει στις αγορές τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2014 και είχαμε αντλήσει 4,5 δισεκατομμύρια συνολικά», τονίζει, ενώ υπογραμμίζει ότι χωρίς αυτά τα χρήματα δεν θα είχε σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Κληθείς να σχολιάσει το κλείσιμο της ΕΡΤ, τονίζει ότι δεν μετανιώνει, ενώ όσον αφορά στην απόφασή του να μην παραδώσει το Μέγαρο Μαξίμου στον πρωθυπουργό, σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Σήμερα με επαινούν που δεν παρέδωσα στον Τσίπρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ξεχαρβάλωμα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ενώ το αν δέχτηκε τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. για την επίλυση του Σκοπιανού, σημειώνει: «Εμένα δεν μου έδωσαν ποτέ τελεσίγραφο, τελεσίγραφο σε εκείνους που γνωρίζουν ότι είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν».

ΠΗΓΗ: thecaller.gr