Η Samara του «The Ring» φτάνει 28 Ετων και θυμίζει Κορυφαίο μοντέλο της Victoria’s Secret (Pics)

Ήταν το σωτήριο έτος 2002 όταν στις κινηματογραφικές αίθουσες έκανε την εμφάνισή της η ταινία μεταφυσικού τρόμου «The Ring», μία αμερικάνικη μεταφορά της κλασικής πια ιαπωνικής ταινίας τρόμου Ringu του 1998.

Η ταινία έκανε μεγάλη αίσθηση στους φαν του είδους και ακολουθήθηκε από διάφορα σίκουελ, αντιγραφές και παρωδίες. Κατάφερε να θεωρούνται κάποιες από τις σκηνές της κλασικές και αναγνωρίσημες από τους σινεφίλ.

Οι περισσότερες από αυτές είχαν πρωταγωνίστρια που δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου, ένα νεαρό κορίτσι που της έλαχε να γίνει το όνομα του χαρακτήρα της και τη εμφάνισή της συνώνυμη με τις πιο τρομακτικές σκηνές της ταινίας.

Η μικρή Samara Morgan ήταν η εκδικητική κόρη που ευθύνεται για όλους τους αποτρόπαιους θανάτους που είδαμε στη διάρκεια της ταινίας.

Το πρόσωπό της, τα ρηγμένα μαύρα μαλλιά της αλλά και το σκοτεινό βλέμμα της με το λευκό φόρεμα έμελλε να γίνει σύμβολο του τρόμου στα 00s.

Tα χρόνια πέρασαν και το κοριτσάκι που έπαιζε τη Samara μεγάλωσε. Μεγάλωσε και άλλαξε. Άλλαξε πολύ, προς το καλύτερο.

Η μικρή Samara κατά κόσμον Daveigh Chase μεγάλωσε και έγινε πρώτα μία όμορφη δεσποινίδα και 16 χρόνια μετά μία εντυπωσιακή νεαρή, με αξιοζήλευτη φυσική ομορφιά.
Η νεαρή ηθοποιός εξελίχθηκε σε μία κοπέλα με πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου και δεν άργησαν οι προτάσεις από τον χώρο της μόδας. Στα 27 της, (σε ένα μήνα κλείνει τα 28) μπορεί να δηλώνει ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια.

Το σίγουρο είναι ότι όταν τη δεις δύσκολα θα την ξεχάσεις από τον τρόμο. Τον τρόμο του πόσο όμορφη είναι.