Σάλος στο Παλάτι! Κλεμμένο το νυφικό της Μέγκαν! Αυτά είναι Τα πρωτότυπα Σχέδια!

Οι κατηγορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Μία εβδομάδα έχει περάσει από τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όμως ο βασιλικός αυτός γάμος εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα και όχι πάντα με καλό σκοπό. Μπορεί τα παρελκόμενα να ήταν αρκετά, όμως μετά την τελευταία είδηση σχετικά με το οικόσημο της Δούκισσας του Sussex, θεωρήσαμε πως όλα τα θέματα εξαντλήθηκαν. Και κάπου εδώ ανάβει κόκκινο λαμπάκι, υποδεικνύοντας μας λανθασμένη εικασία.

Τα θέματα με το Παλάτι δεν τελειώνουν ποτέ και κάπως έτσι εμφανίστηκε ένα ακόμη, το οποίο όμως είναι άκρως σοβαρό. Ένας μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί, αφού στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δημοσιεύματα, που θέλουν το σχέδιο του νυφικού της Meghan Markle να είναι κλεμμένο. Ναι ναι, καλά διάβασες, κλεμμένο.

Η Emilia Wickstead, μία από τις σχεδιάστριες της Kate Middleton, πιστεύει ότι το φόρεμα του Givenchy που φορούσε η Meghan κατά τη διάρκεια του βασιλικού γάμου της με τον Πρίγκιπα Harry το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μοιάζει πολύ με ένα δικό της φόρεμα (σχέδιο). «Το φόρεμά της είναι πανομοιότυπο με ένα από τα φορέματά μας», δήλωσε η Emilia για το γαμήλιο φόρεμα της Meghan (μέσω της Daily Mail)», ενώ πολλοί σχολιαστές μέχρι να γίνει γνωστός ο σχεδιαστής έλεγαν: «Είναι σίγουρα φόρεμα της Emilia Wickstead».

Το νυφικό της Meghan δημιουργήθηκε από την καλλιτεχνική διευθύντρια του Givenchy, Clare Waight Keller και ενώ πολλοί λάτρεψαν το φόρεμα που η νύφη επέλεξε για την ξεχωριστή της μέρα, η σχεδιάστρια Emilia έχει μερικές κριτικές να κάνει. Είναι αλήθεια πως αν τα δεις μοιάζουν κάπως, είναι όμως δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο; Και μάλιστα σε έναν βασιλικό γάμο; Απαντήσεις θα έχουμε σύντομα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.


πηγή: queen.gr